Site Cover (35)
Vedete Nicolas Cage si Cristina Fulton au fost impreuna intre 1988 si 1991 fara sa fie casatoriti./Sursa foto:Profimedia Images

Fiul lui Nicolas Cage a fost arestat pentru ca si-a atacat mama cu o arma mortala

Articol scris de UTV Data publicării:
Weston Coppola Cage, fiul lui Nicolas Cage si al actritei Christina Fulton a fost arestat miercuri pentru un incident care a avut loc in luna aprilie a acestui an.
 
Conform Page Six, Weston aflat in mijlocul unei caderi nervoase, si-a atacat mama cu o arma mortala, lasandu-i fata desfigurata. Actrita a fost pozata de paparazzi in luna aprilie si fata ei era plina de vanatai.
*PREMIUM-EXCLUSIVE* Christina Fulton sports a black eye during an outing with a mystery man in LA
 
Contactata de jurnalisti, actrita a confirmat ca acest episod violent a avut loc, atunci cand prietenii fiului ei o chemasera pentru a-l ajuta pe Weston sa depaseasca o cadere nervoasa.
 
"Mi-am sustinut intotdeauna fiul in lupta cu sanatatea mintala. Fac tot ceea ce  pot pentru a-i asigura sprijinul meu in continuare," a declarat Christina Fulton pentru publicatia People.
Lionsgate 'The Unbearable Weight of Massive Talent' special film screening, Directors Guild of America, Los Angeles, California, USA - 18 Apr 2022
 
Fiul lui Nicolas Cage nu a petrecut prea mult timp in inchisoare deoarece la cateva ore de la arest faimosul sau tata i-a platit cautiunea in valoare de 150.000 de dolari.
 
Nicolas Cage si Cristina Fulton au fost impreuna intre 1988 si 1991 fara sa fie casatoriti.

Etichete: arest , bataie , nicolas cage

Partenerii Nostri