salam2
Vedete Foto: Facebook/ Florin Salam

Florin Salam este audiat pentru inselaciune dupa ce ar fi primit bani pentru servicii muzicale neprestate

Articol scris de UTV Data publicării:

Cunoscutul manelist Florin Salam este audiat, joi, la Sectia 2 de Politie, pentru savarsirea a trei infractiuni de inselaciune, dupa ce ar fi incasat sume de bani pentru prestarea de servicii muzicale la mai multe petreceri fara sa fi onorat intelegerile, conform Agerpres.

Politistii Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti (DGPMB) pun in aplicare trei mandate de perchizitie domiciliara in Bucuresti, intr-un dosar penal in care sunt efectuate cercetari privind savarsirea a trei infractiuni de inselaciune, prejudiciul este de aproximativ 18.000 de euro.

“In fapt, la nivelul Sectiei 2 Politie au fost inregistrate plangerile a trei persoane care sesizau faptul ca ar fi platit anumite sume unui barbat, pentru prestarea unor servicii muzicale, insa acesta nu si-ar fi onorat intelegerile si nici n-ar fi restituit banii primiti. Sesizarile au fost depuse in zilele de 12 aprilie 2023, 16 ianuarie 2024 si 21 februarie 2024”, informeaza Politia Capitalei.

salam4

Florin Salam este audiat pentru savarsirea a trei infractiuni de inselaciune

In cursul zilei de 21 iulie 2020, in timp ce se afla in incinta unui restaurant din Bucuresti, in urma unei intelegeri verbale cu o persoana, aceasta i-ar fi platit lui Florin Salam un avans de 3.000 de euro pentru prestarea unui program muzical, in vara anului 2021, la o petrecere. Ulterior, banuitul nu si-a respectat promisiunea si nu i-ar fi returnat persoanei vatamate suma incasata.

La data de 28 ianuarie 2023, o alta persoana ar fi mers la locuinta manelistului, iar in urma unei intelegeri verbale, i-ar fi platit acestuia 10.000 de euro avans pentru a presta servicii muzicale in data de 13 august 2023, insa in seara respectiva, barbatul nu s-ar fi prezentat si nici nu a returnat banii persoanei vatamate.

La data de 14 mai 2023, una dintre persoanele vatamate ar fi mers la locuinta lui Florin Salam, iar in urma unei intelegeri verbale, i-ar fi platit acestuia un avans de 25.500 de lei, pentru a presta servicii muzicale, in data de 29 septembrie 2023, insa barbatul nu s-ar fi prezentat si, ulterior, nici nu ar fi restituit banii primiti.

Din cercetari, s-a stabilit ca banuitul ar fi savarsit faptele in complicitate cu alti doi barbati. Persoanele vizate vor fi duse la audieri.

Etichete: arest , florin salam

Partenerii Nostri