Site Cover (13)
Vedete Foto: Instagram/Adi Istrate, Ariana Furnea si Erika Isac

Fosta iubita a lui Adi Istrate a dezvaluit adevaratul motiv al despatirii lor! “Nu arunc vina pe Erika Isac”

Articol scris de UTV Data publicării:

Unul dintre subiectele momentului din showbiz-ul romanesc este despartirea dintre Adi Istrate si Erika Isac. Cei doi s-au cunoscut in cadrul unui concurs muzical si au trait o frumoasa poveste de dragoste. La acel moment s-a zvonit ca artistul era deja implicat intr-o relatie de cinci ani de zile. Dupa mai bine de doi ani se pare ca iubita lui de la aceea vreme, Ariana, a decis sa clarifice situatia intr-un video postat pe Tik Tok.

Erika Isac, Adi Istrate si Ariana – un triunghi amoros

Ariana a spus ca cei doi aveau o relatia chiar si in perioada in care Adi a participat la concursul muzical, acolo unde a intalnit-o pe Erika Isac. Fosta iubita a artistului a povestit ca el ii spunea mereu ca o iubeste, iar relatia lor a mai continuat inca o luna, timp in care ea, Erika si Adi “aveau ceva impreuna”, fara voia ei.

”Am vazut ca este mentionat in acest podcast faptul ca pe 1 septembrie ei ar fi facut atunci un an de zile. Vreau sa mentionez la randul meu ca el a iesit din emisiune în octombrie, daca nu ma insel, apoi am mers impreuna la Pitesti, era octombrie si noi inca eram impreuna. Prin asta eu inteleg ca am avut toti trei ceva impreuna, timp de o luna de zile, bineinteles involuntar din partea mea.”, a spus Ariana, pe TikTok.

“Eu am aflat ce s-a intamplat abia cand a inceput sa fie difuzata emisiunea. Va dati seama cat de greu mi-a fost sa trec peste, avand in vedere ca dupa sase luni de zile au abia incepeam sa aflu cam cum a stat treaba… si am tot aflat, detalii detalii, pana in ultimul moment, dupa 1 an de zile”, a mai spus Ariana.

@furneaariana #stitch with @Mircea un rezumat - mi s a sters ultima parte in care incercam sa clarific un aspect, care se intelege gresit. O sa spun diseara la ce m am referit de fapt. Take care #adiistrate #despartire #erikaisac ♬ original sound - Furnea Ariana

Etichete: cuplu , erika isac , adi istrate

Partenerii Nostri