Vedete

Fosta iubita a lui Shia LaBeouf ii multumeste lui FKA Twigs pentru curaj

Articol scris de UTV Data publicării:

Actrita Margaret Qualley, fosta iubita a lui Shia LaBeouf, a tinut sa-si exprime public recunostinta fata de FKA Twigs, pentru curajul sau de a vorbi public despre trauma suferita in timpul relatiei abuzive pe care a avut-o cu Shia LaBeouf.

Mai exact, FKA a acordat recent primul interviu in care a vorbit in detaliu despre abuzurile la care a fost supusa  si despre impactul negativ pe care Shia LaBeouf l-a avut asupra vietii ei, spunand ca recuperarea dupa relatia traumatizanta pe care a avut-o cu acesta a fost extrem de grea, aflandu-se inca in proces de vindecare. 

''Inca e totul fresh pentru mine. Știu ca acest proces nu va fi perfect, dar sper sa fac pasi mici, iar oamenii sa ma vada cum imi iau viata inapoi, iar acest lucru sa-i inspire.”, a declarat  FKA pentru ELLE.

Ei bine, in urma acestui interviu, actrita Margaret a postat pe contul ei de Instagram o fotografie cu FKA Twigs, care apare pe coverul revistei ELLE, cu descrierea ''Multumesc''.

Cat despre LaBeouf, acesta a negat toate acuzatiile care i-au fost aduse, ceea ce inseamna ca nu se va schimba prea curand.

Etichete: andreea din , utv , unews , fka twigs

Partenerii Nostri