Vedete

Fostul bodyguard al lui Kanye West face dezvaluiri explozive despre rapper

Articol scris de UTV Data publicării:

Se pare ca lui Kanye West ii e dat sa fie mereu un artist controversat, deoarece nu trece putin timp de la ultima intamplare, ca deja apare o alta stire care il face sa fie subiectul tuturor de discutie.

Mai exact, daca pana acum toata lumea vorbea despre faptul ca rapperul a pierdut-o pe Kim din cauza comportamentului sau greu de digerat, afla ca, mai nou, potrivit unui interviu acordat celor de la Page Six, fostul bodyguard al lui Kanye West, Steve Stanulius, lucreaza la un documentar exploziv care va scoate la iveala multe informatii legate de viata rapperului si de perioada in care Steve i-a fost angajat.

''Ei vad treaba asta ca „48 Hours” sau „Lethal Weapon”, pe bune. Intamplarile vin din gura mea, dupa ce am lucrat cu West de doua ori. Fiecare zi era o noua aventura. Sunt o groaza de povești pe care nu le-am spus'', spune Steve.

Mai mult, se pare ca treaba e cat se poate de serioasa, deoarece e clar ca Stanulis a fost martorul multor momente controversate din viata rapperului. Si, cu toate ca are o multime de subiecte cu care ar putea sa inceapa documentarul, Stanulis a declarat ca vrea sa inceapa cu faptul ca rapperul l-a dat in judecata pentru 30 de milioane de dolari, deoarece si-a incalcat acordul de confidentialitate.

''De ce sa nu vorbim de elefantul din camera? Au amenintat ca ma dau in judecata de doua ori. Am devenit viral si au amenintat ca ma dau in judecata iar, pentru 10 milioane de dolari, iar avocatul meu si-a facut treaba, iar procesul a disparut'', a mai spus Steve.

Oare ce parere are Kanye de toata treaba? Nu stim inca, deoarece nu a facut nicio declaratie in legatura cu acest subiect... momentan.  Cu toate astea, recunoastem ca documentarul asta ne-a cam pus curiozitatea la incercare. 

Etichete: andreea din , utv , kanye west , unews

Partenerii Nostri