Vedete

Fostul manager al lui Travis Scott face declaratii socante: ''Travis Scott este cea mai rea persoana cu care am lucrat in toata cariera mea muzicala”

Articol scris de UTV Data publicării:
Dupa ce s-au inregistrat zeci de procese de judecata impotriva lui Travis Scott, se pare ca situatia lui Travis se inrautateste deoarece recent au aparut noi dezvaluiri socante despre comportamentul lui acestuia. Mai exact, fostul manager al rapperului, Shane Morris a scos la iveala informatii socante despre perioada in care a lucrat cu acesta, in special despre momentul in care cei doi au incetat colaborarea, acuzandu-l ca a fost total indiferent in momentul in care Shane a suferit un o convulsie lasandu-l lipsit de ajutor intr-un subsol si potrivit spuselor acestuia, nu este deloc surprins de incidentul care a avut loc vineri la Astroworld, deoarece a avut numeroase experiente mai putin placute cu Travis in trecut.
 
 „Travis Scott este cea mai rea persoana cu care am lucrat in toata cariera mea muzicala”, sustine Morris in clipul postat pe social media.
 
„Opt oameni au murit si alte sute au fost ranite dupa comportamentul lui Travis Scott la Astroworld si urasc sa fiu cel care spune asta, dar am vazut asta venind si am incercat sa o spun tuturor”, a adaugat fostul manager.
 
El continua: „Sunt fostul manager al lui Travis Scott. Eu sunt cel care a avut o convulsie si tot eu sunt cel pe care Travis l-a lasat ca si mort intr-un subsol din Los Angeles.”.
 
Shane a continuat sa-si exprime gandurile despre busculada de la Astroworld, adaugand ca videoclipurile care ies la suprafata il arata pe Travis ignorand mai multe avertismente venite din partea oamenilor din public cu privire la tragedia care era in desfasurare spunand ca tot comportamentul lui se aliniaza perfect cu ceea ce stie despre Travis Scott.
 
"Când vede oameni in pericol, el tinde sa continue sa se gandeasca doar la el insusi. Si, pentru a inrautati lucrurile, face asta de ani de zile si la alte concerte.", spune Shane. 
 
Ei bine, in urma acestor declaratii socante, fanii au inceput sa-si exprime gandurile pe Twitter.
 
Un fan a scris: „L-a lasat pe fostul sau manager sa moara, a furat de la Victoria Minet, nu a facut nimic pentru a o proteja pe Justine Skye. Omul acesta este rau”.
 
Un alt fan a postat pe Twitter: „Lucrand in industria muzicala, stiu ca nu este prima data când lui Travis Scott nu ii pasa de nimeni in afara de el insusi. El fura piese, pretinde ca produce intreaga piesa, dar este de fapt co-producător si si-a abandonat si managerul dupa ce a suferit o convulsie.”
 
Cat despre Travis, acesta a postat la scurt timp de la tragedie un video emotionant pe social media prin care a declarat: “Sincer, sunt doar devastat si nu mi-as fi putut imagina vreodata sa se intample asa ceva”, anulandu-si urmatorul concert pe care il avea programat in cadrul altui festival. 
 
In prezent ancheta este in continua desfasurare, iar intre timp, printre alte zeci de declaratii oficiale, seful poliției din Houston, Troy Finner, a confirmat intr-o conferinta de presa video cu TMZ ca, un agent de securitate care lucra in cadrul evenimentului a simțit o intepatura in gat, dupa care a picat la pamant, fiind ulterior readus pe picioare de medicii de la fata locului care au confirmat intepatura. Tocmai acesta este si motivul pentru care s-a deschis si un dosar pentru omucidere si pentru uz de narcotice, in urma rapoartelor potrivit carora un necunoscut ar fi injectat mai multe persoane cu droguri. 
 

Partenerii Nostri