oana radu 134
Vedete Foto:Facebook/Oana Radu si Catalin Dobrescu

Fostul sot al Oanei Radu rupe tacerea dupa ce a fost dat in judecata. Catalin Dobrescu: "Foarte multe nopti nu am dormit doar sa stiu ca ii e bine"

Articol scris de UTV Data publicării:

Acum cateva zile Oana Radu a iesit public sa povesteasca despre relatia cu fostul ei sot si ce s-a intamplat dupa divort. Solista a fost impreuna cu Catalin Dobrescu patru ani, timp in care ea spune ca trei dintre ei au fost o “stransoare” din care a incercat sa scape, ea sustine ca a trait o relatie “toxica” si “abuziva.

Oana a fost cea care a intentat divortul. Daca in momentul despartirii, ea si fostul sot au stabilit anumiti termeni, pe parcurs lucrurile s-au cam schimbat. Artista ar fi trebuit sa ramana cu apartamentul cumparat in timpul casniciei si sa-i dea o suma de bani fostului partener, in decurs de un an.

Catalin s-ar fi razgandit si, mai intai, i-a cerut suma respectiva in sase luni, dupa care a decis sa se mute inapoi in apartamentul pe care l-au impartit si ar fi refuzat sa mai plece pana cand cantareata nu-si plateste datoria. In plus, conform spuselor ei, nu-i permitea sa vina cu mama sau cu prietena ei cea mai buna in apartament, in timp ce el aducea femei in casa.

Fostul sot al Oanei Radu raspunde acuzatiilor

La randul lui, Catalin Dobrescu a decis sa raspunda acuzațiilor fostei sale partenere, mentionand ca nu vrea sa-si spele rufele murdare in public si avand numai cuvinte de lauda la adresa artistei.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Am fost foarte suparat. Nu am putut sa raspund, caci am fost foarte suparat. Mi s-au adus acuzatii care m-au afectat foarte mult. Daca erau faptele mele, nu ma afectau. Daca era adevarat, nu ma afecta. Eu sunt un om caruia nu ii e rusine atunci cand face ceva si nici frica. Sunt un om corect. O sa va si demonstrez treaba asta peste o luna, un an, doi, trei. Sunt un om corect, nu imi place sa mint si nici sa imi spal rufele in public. Nu o voi face nici acum. Scandalurile si certurile prind bine. Eu am nevoie sa ma ridic incet si sigur.

Singura mea declaratie este asta si, probabil, o sa va socheze. Dar nu sunt fals, o spun din suflet si din inima. Fosta mea sotie este o femeie foarte frumoasa, altfel nu ma casatoream cu ea. Chiar daca am insistat eu sa fie, pentru ca asa am stiut eu. Daca am facut treaba buna, bine, daca nu, nu. Este foarte frumoasa, foarte desteapta, foarte talentata si foarte ambitioasa. Nu am ce cuvinte sa spun la adresa femeii care a facut parte din viata mea. Foarte multe nopti nu am dormit doar sa stiu ca ii e bine. Ma consumam. Amandoi, nu doar eu. De ce as iesi eu acum sa o defaimez? Nu imi sta in caracter. E libera sa faca ce vrea ea. Daca ea considera ca asa e bine, sa-i dea inainte. Daca a suparat-o sau deranjat-o ceva, sa spuna. Ea e persoana publica, nu eu, mie nu mi-a placut asta niciodata”, a spus Catalin Dobrescu.

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: divort , cuplu , oana radu

Partenerii Nostri