2019 iHeartRadio Music Festival - Night 1 – Show
Vedete LAS VEGAS, NEVADA - SEPTEMBER 20: (EDITORIAL USE ONLY) French Montana performs onstage during the 2019 iHeartRadio Music Festival at T-Mobile Arena on September 20, 2019 in Las Vegas, Nevada. (Photo by Kevin Winter/Getty Images for iHeartMedia)

French Montana a ajuns la spital dupa ce politistii au ajuns la el acasa!

Articol scris de UTV Data publicării:

French Montana este internat intr-un spital din Los Angeles, dupa ce a suferit cateva probleme cardiace destul de grave, greata intensa si a primit o vizita neasteptata din partea politistilor chiar la domiciliul sau.

Potrivit TMZ, Montana a fost dus de urgenta la spital, joi, in jurul orei 13:30, insa cei care au chemat ambulanta au fost chiar politistii.

Conform fortelor de ordine din L.A., politistii au fost chemati la domiciliul sau din Calabasas din cauza unui posibil jaf, acest lucru dovedinu-se a fiind o alarma falsa, insa acestia au observat comportamentul anormal al artistului, fiind nevoiti sa cheme ambulanta pentru a i se oferi ajutor.

Sursele au declarat pentru TMZ, ca French a suferit dureri severe de stomac, greata si un ritm cardiac destul crescut.

Momentan, starea de sanatate a artistului este sub control, aflandu-se sub tratament.

Cat despre cele intamplate, se pare ca problemele de sanatate ar fi aparut din cauza stilului de viata haotic pe care rapperul l-a avut in ultima vreme, acesta a calatorit foarte mult in ultimele saptamani, inclusiv in Orientul Mijlociu si Europa, iar anumite persoane din jurul au spus ca este posibil sa fi mancat alimente contaminate. Insa nimeni nu stie motivul exact, deoarece inca nu a fost facuta nici o declaratie oficiala din partea medicilor sau din partea artistului. 

 

Etichete: french montana

Te-ar putea interesa si:

Partenerii Nostri