Site Cover (2)
Vedete Foto: George Clooney si Matthew Perry

George Clooney, dezvaluiri dureroase despre Matthew Perry: "Nu era fericit cand juca in serialul Friends"

Articol scris de UTV Data publicării:

Dupa mai bine de o luna de la moartea celebrului actor Matthew Perry, unul dintre cei mai buni prieteni ai sai, George Clooney a facut noi dezvaluiri despre viata regretatului actor.

"L-am cunoscut pe Matthew cand avea doar 16 ani. Obisnuiam sa ne jucam tenis cu palete impreuna. Este cu aproximativ zece ani mai tanar decat mine. Era un baiat de nota zece, grozav si foarte, foarte, foarte amuzant", a spus Clooney intr-un interviu acordat Deadline.

Matthew Perry si-a dorit din copilarie sa joace intr-un sitcom

Perry isi petrecea o mare parte din timp cu alti colegi actori precum Richard Kind sau Grant Heslov si in tot acest timp el povestea despre visul sau maret de a juca intr-un sitcom.

"Era doar un copil si tot ce ne spunea era ca vrea sa joace intr-un sitcom. Zicea ca astfel ar fi cel mai fericit om de pe pamant. Si a reusit. A intrat intr-un sitcom, in unul dintre cele mai bune din toate timpurile. Cu toate astea, nu era fericit. Nu i-a adus bucurie sau pace", a adaugat Clooney pentru sursa mai sus mentionata.

Cei doi actori au devenit faimosi in aceeasi perioada. Perry juca in "Friends" iar Clooney juca in "ER", ambele lansate in 1994 si difuzate in serile de joi.

1998 The Cast in Year 4 of Friends

George Clooney nu stia de dependenta cu care se confrunta prietenul lui

In aceea perioada, Clooney nu era constient de problemele cu care se confrunta Perry. Acesta nu a vorbit la momentul respectiv despre greutatile prin care trece, ci abia in 2022, in cartea sa "Friends, Lovers and the Big Terrible Thing."

"Stiam doar ca nu e fericit. Habar nu aveam ca lua 12 pastile de Vicodin pe zi si nu stiam despre toate lucrurile despre care vorbea, toate acele lucruri sfasietoare. De asemenea, acest lucru iti arata ca succesul si banii nu iti aduc automat fericirea . Trebuie sa fii fericit cu tine insuti si cu viata ta," a adaugat Clooney

Matthew Perry focuses on home improvement as he oversees the delivery of a custom-made bed and other fancy household furniture at his new Los Angeles hideaway.
Etichete: friends , matthew perry , actori

Partenerii Nostri