2012 Olympic Games - Closing Ceremony
Vedete Foto: Getty Images

George Michael, omagiat printr-o moneda de colectie emisa de Monetaria Britanica

Articol scris de UTV Data publicării:

Regretatul artist britanic George Michael a fost omagiat printr-o moneda de colectie, personalizata, emisa de Monetaria Regala a Marii BritaniiThe Royal Mint, conform Agerpres.

Monetaria Regala a Marii Britanii a anuntat luni ca noua moneda, care il infatiseaza pe George Michael purtand ochelarii de soare caracteristici, aduce un omagiu hitului din 1987, “Faith”.

George Michael features on new special edition coin, complete with his trademark sunglasses

Moneda a fost conceputa de artista si sculptorita Sandra Deiana

“De la debutul sau cu Wham! Si pana la a deveni unul dinre cei mai bine vanduti muzicieni solo din toate timpurile, George Michael este un superstar global a carui activitate a inspirat si influentat generatii intregi prin muzica sa si stilul sau unic. Fiind iubit de milioane de fani din intreaga lume, suntem incantati sa introducem o moneda oficiala din Marea Britanie care celebreaza viata si monstenirea sa”, a declarat Rebecca Morgan, director al Serviciului Colectii din cadrul The Royal Mint.

George Michael, care a cunoscut celebritatea in anii 1980 cu grupul Wham! inainte de a se lansa intr-o cariera solo de succes, a incetat din viata in ziua de Craciun, in 2016, la varsta de 53 de ani.

Noua moneda, cea mai recenta adaugata in seria "Music Legends" a Monetariei Regale Britanice, care include, de asemenea, astfel de obiecte de colectie dedicate lui David Bowie, Elton John si formatiei Queen, va putea fi achizitionata incepand de luni.

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: george michael , wham!

Te-ar putea interesa si:

Partenerii Nostri