Vedete

Gigi Hadid si Zayn Malik s-au despartit

Articol scris de UTV Data publicării:

Dupa 7 ani de relatie si un an de cand sunt parinti, Zayn Malik si Gigi Hadid s-au despartit. Si, da, vestea este confirmata in mod oficial, din pacate!  

Motivul despartirii? O altercatie pe care Zayn ar fi avut-o cu mama iubitei sale. Mai exact, aceasta l-a acuzat pe artist ca ar fi agresat-o fizic in timpul unei altercatii, cu toate ca Zayn neaga vehement totul. 

„Neg ferm ca am lovit-o pe Yolanda Hadid. Pentru binele fiicei mele, refuz sa ofer alte detalii”, a spus Zayn. Artistul a mai precizat ca spera ca Yolanda Hadid sa „revina asupra acuzatiilor false si sa faca un pas catre vindecarea acestor probleme familiale in privat”.

De asemenea, Zayn Malik a mai scris pe Twitter: „Așa cum bine stiti cu totii, sunt o persoana privata si vreau foarte mult sa creez un mediu sigur si privat in care fiica mea sa creasca. Un mediu in care problemele familiale sa nu fie aruncate pe scena publica pentru ca oamenii sa-si dea cu parerea. Într-un efort de a proteja acest mediu pentru ea, am fost de acord sa nu contest afirmatiile aparute in urma unui conflict pe care l-am avut cu un membru din familia partenerei mele care a intrat in casa noastra cand ea nu era prezenta, cu cateva saptamani în urma. A fost si inca trebuie sa fie o chestiune privata, dar se pare ca, pentru moment, s-a produs o dezbinare si, in ciuda eforturilor mele de a restaura un mediu familial pasnic care sa-mi permita sa-mi cresc fiica asa cum merita, aceste informatii s-au «scurs» in presa”, a incheiat artistul.

Intrebarea e... exista sanse de impacare? Well, desi stim cu totii ca cei doi traiesc o dragoste cu nabadai, trecand de-alungul timpului prin repetate impacari si despartiri, se pare ca de aceasta data nu ar mai fi loc de impacare, ci doar de a mentine o relatie ok de dragul fiicei lor.

 

Partenerii Nostri