Vedete

GIVE ME 5| 5 lucruri pe care nu le stiai despre Ariana Grande

Articol scris de UTV Data publicării:

Ariana Grande-Butera are 27 de ani si s-a nascut in Boca Raton, Florida. Este fiica femeii de afaceri Joan Grande si a lui Edward Butera, patronul unei firme de graphic design din Boca Raton. Ariana are origini italienesti si s-a autocaracterizat ca fiind o italianca americanca cu radacini siciliene si abruziene. Are un frate mai mare, Frankie Grande, care este antreprenor si producator muzical. De asemenea, artista este foarte apropiata de bunica sa din partea mamei, Marjorie Grande. Familia cantaretei s-a mutat din New York in Florida inainte de nasterea ei, iar parintii au ales sa se desparta cand Ariana avea 9 ani.

Hai sa aflam cele 5 lucruri cool despre frumoasa Ariana. Here we go! <3

1.Este fan Harry Potter. Cantareata adora filmele de fantezie si are cateva tatuaje care sustin acest lucru, printre ele se-numara si cuvantul "Lumos", o vraja pe folosita in filmele Harry Potter pentru a produce lumina. Tom Felton, actorul care a jucat rolul lui Draco Malfoy  a spus ca o vede pe Grande in echipa Gryffindor, insa artista a marturisit ca este un Slytherin convins!

2.A inceput sa-si poarte parul in coada pentru ca era foarte degradat. Cool, pentru ca acum acest hairstyle a devenit un fel de trademark a-la Grande.

3. Adora sa mearga pe malul marii in timpul noptii. De asemenea, artista se declara obsedata de ocean si de toate animalele marine.

4. Nu se poate plictisit de jocul Monopoly, chiar daca "dureaza foarte mult"- spune Ari.

5. Bunica ei o incurajeaza sa doarma dezbracata, de aceea cantareata prefera pijamale cat mai minimaliste.

 

Etichete: give me 5 , ariana grande

Partenerii Nostri