lady-gaga-1
Vedete

GIVE ME 5| Afla 5 lucruri pe care nu le stiai despre Lady Gaga!

Articol scris de UTV Data publicării:

Stefani Joanne Angelina Germanotta s-a nascut la 28 martie 1986 in Manhattan, New York, la Spitalul Lenox Hill, intr-o familie catolica cu origini italiene si franceze–canadiene.Parintii ei sunt Cynthia Louise (nascuta Bissett) si antreprenorul Joseph Germanotta, are si o sora mai mica, Natali. Crescuta in cartierul Upper West Side, ea a spus ca parintii ei provin din familii de clasa inferioara si au muncit din greu pentru tot ceea ce au obtinut. Gaga a inceput sa cante la pian la varsta de patru ani, mama ei insistand sa devina o „femeie cultivata”, luand astfel lectii de pian si cantand la diverse instrumente de-a lungul copilariei. Incepand cu varsta de 11 ani, Gaga a urmat cursurile unei scoli private pentru fete romano-catolice, "Convent of the Sacred Heart". Aceasta a spus ca in perioada liceului a fost „foarte dedicata, foarte studioasa, foarte disciplinata”, insa si „putin nesigura”. Ea s-a considerat marginalizata de colegi si a fost deseori batjocorita deoarece era „fie prea provocatoare, fie prea excentrica”. La varsta de 19 ani a renuntat la studii pentru a se putea focusa total pe cariera ei muzicala.

Iata cele 5 lucruri cool despre Lady Gaga! Let's go!

1. Numele sau de scena a fost ales de prietenii ei.

La mijlocul anilor 2000, Gaga performa sub numele sau real, Stefani Joanne Angelina Germanotta, si infiintase trupa "Stefani Germanotta Band".

"Prietenii mei ma strigau Gaga, dupa m-a inspirat piesa celor de la Queen Radio Ga Ga s a ramas Lady Gaga, mi-a placut mult. Cred ca surprinde ambele mele particu acuratete.",le-a povestit artista celor de la Vogue.


2. A invatat sa cante singura la pian.

Mama ei o obliga sa stea o ora la pian, indiferent daca aceasta canta sau nu.Gaga spune ca a preferat sa invete sa cante dupa ureche, nu a avut profesor si nu a studiat dupa partituri muzicale.

3. Piesa "Telephone" a fost scrisa, intial, pentru albumul "Circus" al lui Britney Spears.

4. Hit-ul Just Dance fost scris in 10 minute.

"Eram extrem de mahmura. Am scris piesa in 10 minute cu producatoul RedOne. A fost prima oara cand eram intr-un studio din Hollywoood. Foarte cool, o camera cu oameni influenti."- a spus Gaga.

5. Parfumul sau "Fame" este primul din lume care isi schimba culoarea atunci este vaporizat. Lichidul negru devine incolor la pulverizare. Acesta a fost descris ca "cea mai importanta inovatie din industria parfumurilor din ultimii 10 de ani."

Etichete: give me 5 , lady gaga

Partenerii Nostri