hailey-bieber-burtica-de-gravida (2)
Vedete Foto:Instagram/Hailey Bieber

Hailey Bieber a postat noi imagini cu burtica de gravida. Vezi ce pofte are vedeta in sarcina: “Nu ma judecati”

Articol scris de UTV Data publicării:

Hailey Bieber, in varsta de 27 de ani, a postat pe contul ei personal de Instagram fotografii in care isi arata burtica de gravida. Ea si Justin Bieber au anuntat saptamana trecuta, pe 9 mai, ca asteapta primul lor copil. Anuntul a fost facut printr-un videoclip alb-negru in care cei doi isi reinnoiesc jurmaintele in Hawaii.

“Ultimele saptamani au fost de vis🐣✨🤍🌴😴💤🌸🌸🌅!”, a scris Hailey in descrierea pozelor de pe Instagram, care o arata pe viitoarea mamica in diverse tinute, bucurandu-se de escapada alaturi de sotul ei.

Dupa ce cuplul a impartasit vestea despre bebelus, o sursa a declarat pentru PEOPLE ca ziua in care viitorii parinti au aflat ca asteapta primul lor copil a fost “cea mai buna zi din viata lor.”

Ce pofte are Hailey Bieber in sarcina

Pe langa imaginile cu burtica de gravida, Hailey Bieber a impartasit cu fanii ei si care este cea mai mare pofta pe care o are de cand este insarcinata. Va vine sa credeti sau nu dar nu este nimic extravagant. Vedeta mananca clasica salata cu ou doar ca are un mic twist, salata este pusa pe un castravete murat si deaspura are sos iute.

“Nu ma judecati,” a scris Hailey in dreptul fotografiei.

hailey-bieber-burtica-de-gravida (5)

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Partenerii Nostri