Vedete

Halsey: ''Alev trebuia sa-l scrie in ultimii 3 ani, dar noi, incet, incet, ne-am indragostit''

Articol scris de UTV Data publicării:

Nu stiu daca va mai amintiti, dar acum 3 ani aparuse o stire potrivit careia Sony Pictures urma sa produca un film despre viata lui Halsey. Ei bine, daca te intrebai ce s-a intamplat cu el, afla ca, intre timp, acel film s-a transformat intr-o comedie romantica, deoarece viata artistei s-a schimbat radical, urmand chiar sa devina mamica in viitorul suuuuper apropiat. 

Mai exact, un fan de-al artistei a postat recent pe Twitter un print sreen cu acea stire publicata in aprilie 2018, intrebandu-se: ''De ce nu s-a intamplat asta niciodata???'', motiv pentru care Halsey i-a oferit un raspuns cat se poate de sincer si funny, in acelasi timp.

''Deoarece, Alev trebuia sa-l scrie in ultimii 3 ani, iar noi incet, incet, ne-am indragostit, in schimb. Continuarea o stiti cu totii!'', a scris Halsey pe Twitter.

Well, da, si chiar asa a fost, deoarece artista a dezvaluit la sfarsitul lunii ianuarie ca este insarcinata cu primul ei copil, iar tatal bebelusului este chiar scenaristul Alev Aydin, cu care traieste o frumoasa poveste de dragosteeee, cei doi fiind surprinsi impreuna in public in octombrie, anul trecut.

De asemenea, legat de sarcina, Halsey a povestit cum s-a zabtut din greu pentru a putea ramane insarcinata, spunand ca aceasta a fost planificata 100%. Motivul? Artista a declarat intr-un interviu din 2018, pentru The Doctors, ca lupta impotriva endometriozei, care poate duce la infertilitate, suferind chiar si o interventie chirurgicala pentru aceasta in 2017.

De aceea, in februarie, Halsey si-a aratat cu mandrie cicatricile de pe ambdomentul inferior, spunand: ''Cicatricile care mi l-au adus pe acest inger'', punand hastagul #endowarrior. 

Mai mult, cand si-a anuntat sarcina, Halsey a purtat un top cu un curcubeu crosetat, care i-a adus aminte de sarcina anterioara pe care a pierdut-o, spunand ca bebelusul care era asteptat pe atunci era un ''bebelus curcubeu''. Tot atunci, artista a vorbit despre suferinta unui avort pe scena inainte de a avea timp sa proceseze pe deplin ca era insarcinata.

Well, acum ca a depasit cu bine acele momente grele, iata ca, in sfarsit, devine mamica cu acte in regula. Cat despre film, acum ca urmeaza sa apara bebelusul, mai mult ca sigur, Alev va avea de unde sa isi ia inspiratia pentru a termina scenariul! <3

Etichete: andreea din , utv , unews , halsey , alev

Partenerii Nostri