Vedete

Halsey vrea să-și reinventeze mereu genul muzical

Articol scris de UTV Data publicării:

Cu toate ca de-a lungul timpului Halsey a lansat o multime de hit-uri pop precum ''Without Me'', ''Graveyard'' sau ''Closer'', află că artista nu este interesată să rămână doar la genul pop, afirmand ca vrea să continue să își asume riscuri in ceea ce priveste muzica și să-şi depășească limitele.

„Întotdeauna am fost motivată să mă reinventez și să-mi reinventez genul”, au spus ea pentru revista NME.

„Am avut un o piesă pe albumul lui Post Malone, am avut colaborarea cu Bring Me The Horizon, iar apoi am interpretat piesa You Should Be Sad la Country Music Awards din SUA. Era amuzant pentru că era în jurul albumului Manic și am avut acest moment maniacal în care am spus: „Pot face orice!” A fost super eliberator.”, a continuat Halsey.

„După Manic, am avut câteva hituri radio și cred că oamenii probabil s-ar fi așteptat ca eu - și eu m-aș fi așteptat de fapt - să merg în acea direcție și să-mi doresc să continui să fac muzică comerciala.", a explicat vedeta.

„Dacă vreau să mă susțin și să-mi ofer longevitate, trebuie să continui să fac lucruri pe care le iubesc și să fac lucruri care să mă provoace la nivel creativ. Așa am facut acest album”, a inchieat Halsey.

Sună cam bine declaraţia ei, nu? Rămâne sa vedem ce muzică urmează să lanseze! <3

 

 

 

Etichete: utv , unews , halsey

Partenerii Nostri