Vedete

Harry Styles a renuntat la burlacie! Vezi cine este noua lui iubita!

Articol scris de UTV Data publicării:

Daca pana acum era pe lista celor mai ravniti burlaci din lume, afla ca Harry Styles a intrat in noul an nu singur, ci alaturi de noua lui iubita! Cine sa fie, cine sa fie norocoasa? Va spunem noi, este vorba despre actrita Olivia Wilde, in varsta de 36 de ani.

Yup, deci daca artistul are 26 de ani, se pare ca iubita lui este cu 10 ani mai mare ca el. Cum spuneam, dragostea nu are varsta nici in 2021! Hahaha, radem, glumim, insa potrivit revistei People, totul ar fi iesit la iveala dupa ce acestia au fost surprinsi impreuna la nunta unor prieteni comuni, dupa care au fost din nou fotografiati in fata casei lui Styles din Los Angeles, cu mai multe bagaje.

„S-au aflat în Mintecito, California, weekendul acesta, la o nunta. Se tineau de mana si pareau foarte fericiti. Se intalnesc de cateva saptamani”, a declarat o sursa din anturajul celor doi pentru People. 

Mai mult, cei doi au colaborat pentru filmul ''Don't Worry Darling'', regizat chiar de Wilde, in care Harry a jucat rolul principal.  Asadar, potrivit sursei mentionate anterior, idila ar fi inceput chiar de pe platourile de filmare.  

„Olivia a regizat filmul in care joaca Harry, iar pe set erau mereu in jur de 10 oameni, din cauza restricțiilor pentru COVID. Harry a locuit in toata aceasta perioada in casa lui James Corden, in Palm Springs, asa ca a putut sa se intalneasca pe ascuns cu Olivia. Toata lumea a fost surprinsa, dar si incantata, mai ales cand Harry a prezentat-o la nunta pe Olivia, ca fiind iubita lui”.

Cat despre diferenta de varsta despre care vorbeste toata lumea, ei bine, se pare ca Harry Styles nu are nicio problema cu asta si sincer... nici nu ar avea de ce. They look awesome together! 

 

Etichete: utv , harry styles , olivia wilde

Partenerii Nostri