The BRIT Awards 2020 - Show
Vedete LONDON, ENGLAND - FEBRUARY 18: (EDITORIAL USE ONLY) Harry Styles performs during The BRIT Awards 2020 at The O2 Arena on February 18, 2020 in London, England. (Photo by Gareth Cattermole/Getty Images)

Harry Styles ar da orice sa uite ziua de Valentine's Day! Vezi care e motivul!

Articol scris de UTV Data publicării:
Harry Styles a avut parte de o zi a indragostitilor de neuitat, dar nu intr-un sens bun, deoarece dupa cele intamplate mai degraba ar fi uitat. De ce? Well, in timp ce unii isi petreceau ziua linistiti alaturi de persoanele iubite,  Harry a fost jefuit și atacat cu cutitul, cu doar cateva ore inainte ca fosta lui iubita, perezentatoarea de televiziune Caroline Flack, sa fie descoperita moarta in apartamentul ei din Londra. 
 
Potrivit Mirror Online, aflat in Londra, Styles a fost atacat de catre un barbat, care l-a amenintat cu cutitul, cerandu-i toti banii din portofel.
 
"E de la sine inteles ca toate acestea l-au afectat teribil", a declarat o sursa pentru Mirror Online.
 
''Victima nu a fost rănită, însă i-au fost luați banii. Nu a existat nicio arestare, iar cercetările continuă. ", a declarat purtatorul de cuvant.
 
Va dati seama ca dupa un incident de genul, nu prea iti mai vine sa urci pe scena, in fata a mii de oameni, si sa te comporti ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Insa, iata ca Harry si-a invins temerile si s-a prezentat pe scena Brit Awards, dar a purtat doliu in memoria fostei sale iubite, cu care a avut o relatie in 2011.
 
Ne bucuram ca Harry e teafar si nevatamat!

Partenerii Nostri