Spotify Celebrates The Launch Of Harry Styles' New Album With Private Listening Session For Fans
Vedete

Harry Styles va deschide ceremonia Premiilor Grammy 2021

Articol scris de UTV Data publicării:
Ceremonia Premiilor Grammy de anul acesta se anunta a fi una de-a dreptul spectaculoasa, mai ales ca marele eveniment urmeaza a fi deschis de Harry Styles! <3
 
Mai mult, artistul este nominalizat la trei categorii si anume: cea mai buna interpretare pop solo cu piesa ''Watermelon Sugar'', cel mai bun album vocal cu piesa ''Fine Line'' si cel mai bun videoclip muzical cu piesa ''Adore You'''. 
 
„Nu vreti sa ratati inceputul spectacolului. Muzica te va lovi tare asa cum nu ai mai vazut pana acum. Il avem pe Harry Styles, un animator incredibil, la inceputul spectacolului si vom continua sa te impresionam.", a declarat Jack Sussman,vicepreședintele executiv CBS al elevimentelor, pentru Variety.  
 
''Am vrut sa facem sa fie bine pentru artisti. A fost un an greu. Acum este momentul ca artistii sa iasa pe scena si sa se conecteze cu fanii care simt din plin nevoia de astfel de momente. Avem un grup minunat de diverse talente muzicale, unii dintre cei mai buni interpreti live de pe planeta.", a continuat acesta.
 
De asemenea, de aceasta data ceremonia are parte si de cateva schimbari fata de anii trecuti, un element nou fiind o serie de scurtmetraje filmate de regizorul Gibson Hazard pentru fiecare artist nominalizat la cateogoria ''piesa anului''. Scopul acestora fiind acela de a scoate la iveala povestile nestiute din spatele pieselor, dar si din spatele artistilor, dinainte de faima.
 
Un exemplu este trupa Black Pumas, nominalizata cu piesa ''Colors'', care in urma cu cativa ani canta aceeasi piesa pe strazile din Santa Monica pentru a strange bani. 
 
Cat despre cel care va prezenta marele eveniment, se pare ca acesta este comediantul Trevor Noah, cunoscut pentru emisiunea ''Daily Show'' de pe Comedy Central.
 
„Abia așteapta sa faca asta. Este gazda perfecta pentru Grammy in 2021.", spune vicepresedintele executiv.
 
Deci, stay tuned! Ceremonia Premiilor Grammy va fi difuzata live, pe postul de televiziune CBS, pe 14 martie! It's gonna be LIT! 

 

Partenerii Nostri