Vedete

Henrik Burman: ''Obiectivul meu e sa ofer o perspectiva noua, onesta asupra artistului Avicii si a vietii lui Tim.''

Articol scris de UTV Data publicării:
Veste buna pentru fanii Avicii! Afla ca se anunta realizarea unui nou material despre viata si cariera lui Avicii, ce va fi produs de regizorul suedez Björn Tjärnberg si Candamo Film in colaborare cu Swedish National Television, in timp ce Henrik Burman se va ocupa de regia acestuia. 
 
 "Vreau ca acesta sa fie un film care sa surprinda publicul", a declarat Henrik Burman.
 
Asadar, potrivit spuselor regizorului, noul documentar va relata "o poveste epica, intima si foarte personala despre succesul sau de neimaginat si dificultatea de a tine piept presiunii". Mai mult, filmul va scoate la iveala cateva noi imagini si interviuri cu Avicii care din diferite motive nu au mai fost mai fost publicate pana acum. 
                       
"Obiectivul meu e sa ofer o perspectiva noua, onesta asupra artistului Avicii si a vietii lui Tim. Vreau ca acesta sa fie un film care sa surprinda publicul si sa schimbe imaginea publica a celui mai mare star international al Suediei, si facand asta, sa aduca lumina asupra a ceea ce muzica lui a insemnat pentru atat de multi oameni", a declarat Henrik Burman.
 
Si acum probabil ca intrebati cand o sa apara noul documentar, nu-i asa? Well, acesta va aparea in 2023 si va scoate la iveala noi imagini si interviuri cu Avicii care nu au mai fost publicate pana acum.
 
Suna interesant, nu? <3 
Etichete: andreea din , utv , unews , avicii

Partenerii Nostri