Site Cover (23)
Vedete Foto:Instagram/Ioana Ignat si Sebastian Dobrincu

Ioana Ignat si Sebastian Dobrincu s-au despartit dupa 3 ani de relatie. Tanarul milionar a facut primele dezvaluiri

Articol scris de UTV Data publicării:

Vestea a fost impartasita de Sebastian in cadrul unei emisuni tv, mentionand ca a fost o decizie rationala si ca a ramas in relatii foarte bune cu Ioana Ignat.

„Ioana cred ca e bine, sper ca e bine. Eu nu stiu, trebuie sa o intrebi pe ea mai bine. Viata merge inainte, indiferent de orice! Noi suntem apropiati, foarte apropiati! Momentan avem episoadele noastre de pauza, dar viața merge inainte, cu bune si cu rele”, a spus Sebastian Dobrincu.

ioana-ignat-si-sebastian-dobrincu (8)

Invitata in aceeasi emisiune la o zi distanta de Sebastian, arista a evitat sa dea detalii despre viata personala, spunand ca i se intampla lucruri extraordinare, cum ar fi lansarea noului album.

„Vor mai fi 5 piese, momentan am lansat doar 18, lucrez de vreo patru sau cinci ani la albumul asta pentru ca nu am plecat cu gandul sa fac un album, s-au adunat in sute de ore de studio. Majoritatea pieselor sunt compuse de mine, dar am colaborat si cu alti scriitori foarte talentati. (…) Printre preferatele mele este piesa O poveste de iubire si a fost inspirata, eu cu colegii mei ne-am gandit la doi oameni care imbatranesc impreuna. M-am vizualizat si pe mine acolo, dar mai sunt si piese care nu sunt inspirate chiar din viata mea”, a declarat ea.

ioana-ignat-si-sebastian-dobrincu (12)

Dupa ce fanii au inceput sa faca speculatii vizavi de motivele separarii celor doi, Sebastian Dobrincu a postat un mesaj pe Instagram in care explica decizia.

„Eu si Ioana am decis sa o luam pe drumuri separate. Pentru a preveni orice interpretare- este o decizie cat de poate de rationala si sanatoasa, fara niciun dedesubt. Amandoi muncim mult in perioada asta, ne respectam si ne sustinem in continuare, dar privim viata prea diferit pentru a continua impreuna. Nu imi sta in fire sa imi discut intimitatile. Sunt perseverent de fel. Nu am renuntat pana nu am ajuns impacat ca am incercat tot. Multumesc pentru toate mesajele frumoase din ultima perioada! Capul sus, zambetul pe buze si inima deschisa”, a scris tanarul pe Instagram.

Milionarul in varsta de 25 de ani a dezvaluit recent ca viata lui s-a schimbat complet de cand a aflat ca se confrunta cu o boala autoimuna rara.

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Partenerii Nostri