Vedete

Irina Shayk nu vrea o relatie cu Kanye West

Articol scris de UTV Data publicării:
Daca pana acum tabloidele vorbeau despre idila dintre Kanye West si Irina Shayk, se pare ca, mai nou, lucrurile par sa ia cu totul o alta intorsatura, potrivit ultimelor declaratii facute de mai multe surse din anturajul celor doi.
 
Mai exact, potrivit PageSix, se pare ca West ar fi invitat-o pe Shayk la un show de fashion ce a avut loc recent la Paris, insa modelul ar fi refuzat invitatia. Motivul? Se pare ca una dintre surse a scos la iveala faptul ca Irina Shayk nu isi doreste sa mai faca parte din povestea amoroasa pe care tabloidele au tot promovat-o la scurt timp de la divortul lui Kanye West, ba chiar se pare ca este foarte deranjata de aceasta expunere excesiva in mass-media pe tema acestui subiect, sustinand faptul ca imaginea ei ii este afectata.
 
Si ca sa fie treaba, treaba, daca pana acum credeam cu totii ca sentimentele ar fi reciproce intre cei doi, se pare ca nu e asa, deoarece Irina ''il place ca prieten, dar nu vrea o relatie cu el'', iar  momentele in care a fost surprinsa alaturi de Kanye, erau in semn de prietenie, nimic mai mult.
 
Hmm....oook. Oare sa fie adevarate spusele surselor sau sa fie doar o incercare de a distrage atentia presei?
Etichete: andreea din , utv , kanye west , unews

Partenerii Nostri