Mean Girls star Rachel McAdams makes surprise appearance on Saturday Night Live
Vedete Foto: ProfiMedia Images

Jacob Elordi este cercetat de politie dupa o altercatie cu gazda unui radio din Australia

Articol scris de UTV Data publicării:

Politia din Sydney a deschis o ancheta dupa ce Joshua Fox, gazda unui radio cunoscut din Australia, a fost atacat in fata unui pub. Anchetatorii au confirmat ca presupusul atacator este chiar celebrul actor Jacob Elordi.

Actorul din “Kissing Both” se afla la hotelul Clovelly din Sydney sambata dupa-amiaza, inainte de a fi abordat de Joshua in afara locatiei, conform The Independent, Raportul facut de autoritati confirma ca incidentul a avut loc in jurul orei 15:30, unde un barbat de 32 de ani a fost agresat de un tanar de 26 de ani.

Actorul cunoscut din serialul “Euphoria” sustine ca a fost “deranjat de una din intrebarile puse de Fox”, care este cunoscut pentru faptul ca instiga vedetele cu postarile sale in mediul online. Gazda de radio, care a suferit rani usoare, a depus un raport la sectia de politie Waverley, in care sustine ca a fost impins in perete dupa ce a facut o gluma despre personajul pe care Jacob il joaca in filmul "Saltburn".

Atat Jacob Elordi, cat si Joshua Fox au fost contacati de jurlanistii de la Page Six, insa nu au oferit nicio declaratie in acest sens.

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: altercatie , actori

Partenerii Nostri