Vedete

Jaden Smith ofera mancare vegana gratuita oamenilor fara adapost

Articol scris de UTV Data publicării:
Fiul lui Will Smith, Jaden Smith demonstreaza inca o data ca are un suflet mare si empatizeaza cu cei care au o situatie nu tocmai placuta din punct de vedere financiar. Mai exact, acesta a deschis un food truck dedicat oamenilor fara adapost, amplasat pe strazile din Los Angeles pentru a le oferii mancare gratuita si sanatoasa celor fara adapost. Cat de frumos!
 
Se pare ca food truck-ul se numeste ''I Love You'' si se va muta zilnic pe cate o strada din New York si L.A. pentru a putea fi usor accesibil tuturor celor nevoiasi.
 
 
Toata ideea a luat nastere inca din 2019, cand Jaden a implinit 21 de ani, spunand ca miscarea are scopul de a ''oferii oamenilor ceea ce merita, mancare vegana sanatoasa si gratuita''.
 
De asemenea, acesta a tinut sa le transmita un mesaj si celor care duc un trai de viata normal si doar isi doresc sa cumpere mancare de la toneta lui, spunand ca se poate face asta, dar exista o anumita conditie.  ''Daca nu esti fara adapost, nu numai ca trebuie sa platesti, ci trebuie sa platesti mai mult decat merita mancarea, astfel incat sa poti plati pentru persoana din spatele tau'', a explicat Jaden.
 
Big Up, Jaden! Speram sa vedem tot mai multe initiative de acest gen.

Te-ar putea interesa si:

Partenerii Nostri