Vedete

James Arthur a dezvaluit cum muzica l-a vindecat de traumele din copilarie

Articol scris de UTV Data publicării:


James Arthur a dezvaluit recent ca productia noului album a jucat un rol foarte important in lupta pe care o duce cu problemele sale legate de sanatatea mintala, care persista inca de la o varsta frageda, deoarece acesta inca se lupta cu anumite traume din copilarie.

Daca va amintiti bine, in urma cu ceva timp, Arthur le-a impartasit fanilor faptul ca se lupta cu depresia si anxietatea si ca in timpul izolarii a apelat la terapia cognitiva comportamentala, deoarece inceputul pandemiei a fost foarte greu pentru artist, fiin nevoit sa stea mai mult singur si sa renunte complet la viata sociala.

Cu toate acestea, izolarea a avut si o parte buna, deoarece l-a facut pe acesta sa se focuseze mai mult asupra muzicii sale, datorita careia a reusit sa priveasca cu alti ochi problemele care-i ''agitau'' viata personala. Se pare ca anxietatea si depresia au devenit din ce in ce mai greu de suportat de acum 8 ani, de cand a intalnit succesul prin castigarea emisiunii de talente ''X Factor'' din UK.

Exista deja o poveste pe care o stie toata lumea despre mine, cum m-am luptat cu problemele de sanatate mintala, cu traumele din copilarie si toate chestiile astea. Sunt un pic plictisit sa tot vorbesc despre ele. Dar de data asta a fost ceva diferit. In timp ce am mers mai departe cu procesul creativ a devenit din ce in ce mai clar pentru mine ca este vorba de un album in care ma oglindesc. Ca multi artisti din timpul pandemiei, am fost fortat sa ma concentrez pe muzica. Cred ca multi artisti s-au bucurat ca n-au mai fost nevoiti sa plece in turnee sau sa aiba aparitii TV sau altele de genul. In cazul meu a fost un lux sa ma pot concentra pe mine si pe muzica mea si sa procesez tot ce mi s-a intamplat in viata mea in ultimii 8 ani de cand am castigat „X Factor”.”, a spus James.

Mai mult, potrivit publicatiei Music Week, Arthur a mai marturisit ca s-a apucat de terapie inainte de pandemie, deoarece era pe punctul de a se interna la reabilitare, pentru a-si vindeca traumele din copiarie, de aceea si-a anulat si multe concerte la acea vreme. Si desi, in perioada de inceput a pandemiei, a incercat mai multe modalitati de relaxare si ingrijire, si-a dat seama, in cele din urma, ca cel mai bun medicament e MUZICA! Motiv pentru care a luat nastere noul album, unul foarte personal, sincer, care scoate la iveala multe lucruri dure din viata artistului.

Despre data de lansare nu se stiu prea multe momentan, insa mai mult ca sigur vom afla in curand.

Apropo, ati observat cate albume personale, care sunt ca o ''usa'' deschisa catre viata artistilor, se lanseaza in timpul pandemiei? E evient ca aceasta perioada a venit cu multe perspective noi pentru fiecare dintre noi.

Etichete: andreea din , utv , unews , james arthur

Partenerii Nostri