'Dallas Buyers Club' Premiere And Vanity Fair Award - The 8th Rome Film Festival
Vedete ROME, ITALY - NOVEMBER 09: Actor Jared Leto attends 'Dallas Buyers Club' Premiere And Vanity Fair Award during The 8th Rome Film Festival at Auditorium Parco Della Musica on November 9, 2013 in Rome, Italy. (Photo by Tullio M. Puglia/Getty Images)

Jared Leto: ''Am pasit ieri intr-o lume complet diferita. Una care s-a schimbat pentru totdeauna.''

Daca exista cineva luat grav prin surprindere de cele intamplate in ultima perioada pe planeta, acela este cu siguranta actorul Jared Leto!

Acesta a fost de-a dreptul socat dupa ce s-a intors dintr-o perioada de meditatie de 12 zile in desert, timp in care nu a avut absolut deloc acces cu tehnologia, deci cu alte cuvinte, habar nu avea de ce se petrece in lume.

„Wow. In urma cu 12 zile am inceput o meditatie silențioasa. Am fost complet izolati. Fara telefon, fara comunicatii. Nu aveam deloc habar ce se intâmpla în afara complexului. Am pasit ieri intr-o lume complet diferita. Una care s-a schimbat pentru totdeauna. E uluitor. Primesc mesaje de la prieteni si familie din intreaga lume si ma pun la curent cu ce se intampla. Sper ca sunteti teferi. Stati în casa”., suna postarea facuta de Jared pe Twitter.

 Tot stau si imi imaginez pentru o secunda cum ar fi sa te bucuri ca renunti pentru o perioada la tehnologie, si cand revi la ale tale sa fie totul schimbat. Weirdddd, deci il intelegem pe Leto, dar trebuie sa recunoastem ca e si funny in acelasi timp. Si... am cam fi vrut sa vedem ce fata a facut in acel moment... ce-i drept. :))))))))

Etichete: utv , jared leto

Partenerii Nostri