jasonderulo--crop-1617178076
Vedete

Jason Derulo si Jena Fumes au devenit oficial parinti!

Articol scris de UTV Data publicării:

Dorinta cantaretului i-a fost indeplinita, acesta a devenit tata de baiat!

La doar doua luni dupa ce Jason si Jena au anuntat ca asteapta primul lor copil, influencerita a dat vestea cea mare: baiatul lor a sosit pe lume!

"Prima mea saptamana cu printul nostru chipes si sanatos. Viata inseamna atat de multe & sunt recunoscatoare. Sunt atat de indragostita de acest baietel, este tot ceea ce nu stiam ca o sa am nevoie. Il iubesc atat de mult!"- a fost descrierea pe care Jena a alaturat-o primei poze dupa nastere.

Jena a dezvaluit ca baiatul a venit e lume cu o zi inainte de Ziua Mamei, pe 8 mai.

Desi au preferat sa trateze situatia cu discretie si nu au dat foarte multe detalii despre bebelus, cum ar fi numele acestuia, Jena a postat o poza alaturi de Jason si de baietelul lor, in care cei doi par mai fericiti ca niciodata.

Momentul emotionant a postat postat si de Jason. Acesta a publicat un filmulet in care isi strange in brate fiul.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

“Cea mai fericita zi din viata! Aducandu-l acasa pe baietelul nostru (Jason King Derulo). E atat de norocos sa aiba o mama atat de puternica si iubitoare ca Jena” - a scris artistul.

Congrats, guys! <3

Partenerii Nostri