Vedete

Jason Derulo si Jena s-au despartit! ''(...) suntem departe unul de altul in acest moment''

Articol scris de UTV Data publicării:

Wait! Whaaat? Jason Derulo si Jena Frumes s-au despartit la doar patru luni de la venirea pe lume a fiului lor?! Sa fie o alta farsa din partea artistului sau sa fie pe bune? 

Ei bine, potrivit mesajului pe care Jason l-a postat pe Twitter, se pare ca lucrurile sunt cat se poate de serioase.  „Jena si cu mine am decis sa ne despartim. Este o mama uimitoare, dar simtim ca suntem departe unul de altul in acest moment. Vom fi cele mai bune versiuni ale noastre si cei mai buni parinti. Va rugam sa ne respectati intimitatea in acest moment”, a scris Jason pe Twitter. 

Cat despre Jena, se pare ca momentan nu a comentat subiectul, insa a postat recent un mesaj adresat fiului ei care ne-a cam pus pe ganduri, deoarece potrivit spuselor ei, aceasta isi doreste sa-i ofere fiului ei toata dragostea de care ea nu a avut parte.  Oare sa fie vorba de copilaria acesteia sau de dragostea pe care si-ar fi dorit sa o primeasca din partea lui Jason? 

„Te iubesc, micutule! Promit sa iti daruiesc toata dragostea de care eu nu am avut parte. Tu meriti totul”.

Pe de alta parte, cu o zi inainte de vestea despartirii, Jena a postat un mesaj emotionat pe social media cu ocazia zilei sale a lui Derulo, prin care ii marturisea dragostea pe care i-o poarta. 

''Sunt binecuvantata sa imi impart ziua de nastere cu iubitul meu. Esti cel mai frumos, muncitor, talentat, amuzant, iubitor om. Ma implinesti cu adevarat si sunt atat de recunoscătoare pentru iubirea pe care ne-o purtam. Tu si copilul nostru m-ati facut cea mai fericita femeie din lume. Stiu ca sunt dura, dar tu ma faci blanda si ma ajuti sa ma accept asa cum sunt si iti sunt vesnic recunoscatoare pentru asta. Te iubesc extrem de mult, pentru totdeauna.”

Ei bine, la scurt  Frumes a sters, evident, postarea.

Tu ce parere ai? 

Partenerii Nostri