jasonderulo--crop-1617178076
Vedete

Jason Derulo va avea un baiat!

Articol scris de UTV Data publicării:

Jason Derulo este extrem de fericit pentru ca va deveni tata de baiat, acesta fiind primul sau copil care-i va duce numele mai departe in urmatoarea generatie. Yuhuuu!!<3

Fratii si surorile artistului sunt toti parinti de fete, iar acestia incepusera sa se ingrijoreze din cauza faptului ca gena Derulo nu va avea nici un mostenitor.

"Nu puteam sa fiu mai entuziasmat de faptul ca e baiat...Nu e niciun barbat care sa-mi poarte numele. Fratii si surorile mele au numai fete, niciun Derulo mai mic...Aveam nevoie sa mi se intample asta, sa-mi poarte cineva numele."- a spus Jason.

Artistul recunoaste ca bebelusul a aparut chiar in momentul potrivit in relatia sa cu Jenna si ca i-a gasit mai indragostiti ca niciodata.

"Cred ca totul se intampla la timpul potrivit. Chiar incepusem sa-mi doresc un copil... Cand intalnesti pe cineva cu care esti foarte, foarte conectat, lucrurile se-ntampla in momentul potrivit"- a marturisit Jason.

Gandindu-se la toate realizarile sale, Jason a spus ca" deja am facut multe in viata mea...am realizat o gramada de lucruri. Acum, dupa atata munca, ma gandesc...OK, dar cu cine imparte toate astea?"

Cat despre sarcina Jennei si felul in care aceasta se simte, cantaretul declara ca Fumes are o sarcina perfecta si usoara: "Ea se simte bine. Nu e o sarcina dificila. E extrem de bine. Cel mai rau lucru este ca baiatul se misca mult. Cand aude muzica incepe sa danseze...Mi-l imaginez facand asta."- a incheiat artistul.

Well, guys, abia asteptam sa-l vedem pe baiat si skill-urile lui de dansator! <3

Partenerii Nostri