Westwood, United States. 12th Jan, 2022. (FILE) Jason Momoa and Lisa Bonet Announce Split After Nearly 5 Years of Marriage. WESTWOOD, LOS ANGELES, CALIFORNIA, USA - OCTOBER 21: American actor Jason Momoa and wife/American actress Lisa Bonet arrive at the
Vedete Foto: Profimedia Images/Jason Momoa si Lisa Bonet

Jason Momoa si Lisa Bonet au semnat actele de divort. Vezi ce au aratat documentele depuse in instanta

Articol scris de UTV Data publicării:

Este oficial! Lisa Bonet este gata sa lase in urma relatia cu fostul ei sot, Jason Momoa. Actrita a depus actele de divort.

Cei doi au confirmat ca nu mai formeaza un cuplu in ianuarie 2022, insa, conform documentelor depuse de actrita in instanta, acestia sunt separati din 2020.

Nu se stie motivul pentru care Lisa a mintit cu data despartirii lor, insa este cert ca cei doi au ramas prieteni in urma despartirii lor si au cerut custodie comuna pentru cei doi copii ai lor, Lola si Nakoa-Wolf.

Actele de divort semnate de Lisa Bonet si Jason Momoa

Lisa Bonet si Jason Momoa s-au casatorit in 2017

Conform declaratiilor obitnute de parapazzi de la TMZ, cei doi s-au separat la trei ani de la nunta, mai precis pe 7 octombrie 2020.

“Cu totii am simtit presiunea si schimbarile in aceste vremuri prin care trecem, in care totul pare ca se transforma. O schimbare se intampla si in familia noastra. Dragostea dintre noi va continua, evoluand in moduri in care doreste sa fie cunoscuta si traita. Ne eliberam unul pe celalalt pentru a fi ceea ce invatam sa devenim. Devotamentul nostru este enorm pentru viata noastra si copiii nostri”, au transmis Jason si Lisa intr-un comunicat.

Jason Momoa se uita profund in ochii Lisei Bonet pe covorul rosu

Etichete: divort , lisa bonet , jason momoa

Partenerii Nostri