jason-momoa-si-lisa-bonet (5)
Vedete A fost a doua casatorie pentru Bonet, care a fost casatorita anterior cu muzicianul Lenny Kravitz si mai are o fiica cu acesta, actrita Zoe Kravitz. Sursa foto:Profimedia Images/Jason Momoa si Lisa Bonet

Jason Momoa si Lisa Bonet sunt oficial divortati

Articol scris de UTV Data publicării:

Dizolvarea casatoriei dintre actorii Jason Momoa si Lisa Bonet, care erau deja separati de mai multi ani, decisa de un judecator din comitatul Los Angeles, a intrat in vigoare marti.

Bonet si Momoa au fost casatoriti timp de mai bine de sapte ani si au format un cuplu 12 ani inainte de a se casatori, conform News.ro.

Celebrities arrive at the 'Game of Thrones' Season 8 premiere

Bonet, al carei nume legal este Lilakoi Moon, a depus cerere de divort in ianuarie. Documentele au indicat data separarii cuplului ca fiind 7 octombrie 2020, cu mai mult de trei ani mai devreme. Ei si-au facut publica despartirea in 2022.

Divortul foarte repede din punct de vedere legal si a venit fara dispute. Niciunul nu va primi sprijin financiar, au convenit asupra modului de impartire a bunurilor si vor avea custodia comuna a fiicei lor de 16 ani si a fiului de 15 ani.

Momoa, 44 de ani, este cunoscut mai ales pentru rolurile sale din filmele "Aquaman" si din "Game of Thrones". Bonet, 56 de ani, a fost o vedeta a serialului "The Cosby Show", a spin-off-ului acestuia "A Different World" si a filmelor "High Fidelity" si "Enemy of the State".

A fost prima casatorie pentru Momoa, care a dezvaluit pe retelele de socializare ca se intalneste cu actrita din "Hit Man" si "Father of the Bride", Adria Arjona.

A fost a doua casatorie pentru Bonet, care a fost casatorita anterior cu muzicianul Lenny Kravitz si mai are o fiica cu acesta, actrita Zoe Kravitz.

Partenerii Nostri