Vedete

Jay-Z si Beyonce sunt pe cale sa scrie istorie la Premiile Oscar 2022! Cei doi vor concura unul impotriva celuilalt in aceeasi categorie!

Articol scris de UTV Data publicării:

Asa cum ai auzit, Jay-Z si Beyonce fac cum fac si demonstreaza din nou ca formeaza unul dintre cele mai puternice cupluri din industria muzicala, in special dupa ce s-a aflat ca sunt doar la un pas sa concureze unul impotriva celuilalt in batalia pentru Oscar!

Mai exact, cei doi au ajuns pe lista scurta a premiilor Oscar 2022, fiind mari sanse sa fie nominalizati in categoria Best Original Song, in cadrul celei de-a 94-a editie a Galei.

Drept urmare, potrivit listei care a fost anuntata pe 21 decembrie, Beyonce este nominalizata pentru piesa ''Be Alive'' de pe coloana sonora a filmuli ''King Richard'', in timp ce Jay-Z este nominalizat pentru piesa ''The Harder They Fall'' in colaborare cu Kid Cudi.

Asadar, va fi pentru prima oara in istoria Premiilor Oscar cand doi soti concureaza unul impotriva celuilalt in aceeasi categorie, potrivit Variety si Billboard. 

 

Etichete: beyonce , jay-z

Partenerii Nostri