Rihanna's 3rd Annual Diamond Ball Benefitting The Clara Lionel Foundation at Cipriani Wall Street - Inside
Vedete

JAY-Z: "Un copil are nevoie sa se simta iubit!"

Articol scris de UTV Data publicării:

Faptul ca JAY-Z Si Beyonce le vor lasa copiilor lor o mostenire imensa nu este niciun secret, insa rapper-ul a declarat ca-si doreste ca cei mici sa-si urmeze instinctul si sa aiba parte de propriile lor experiente si aventuri.

„Un copil are nevoie sa se simta iubit. Asta este cel mai important lucru, stii? Ei nu vor sa aud: uite, asta e afacerea pe care am sa ti-o predau tie. Ce se intampla daca copiii mei nu vor sa faca muzica sau sport? Nu am nicio idee. Dar, atata vreme cat copilul se simte protejat si iubit, cred ca orice este posibil”- a spus JAY-Z intr-un interviu acordat celor de la The Sunday Times.

Cum pandemia a fost factorul care ne-a apropiat mai mult de familie, pentru ca ne-a oferit timp valoros impreuna cu cei dragi, artistul a marturisit ca, in aceasta perioada si-a dat seama ca "familia este baza". Rapper-ul isi doreste ca Blue Ivy si gemenii Sir si Rumi sa creasca intr-un mediu iubitor si linistit.

"Este usor pentru noi, ca oameni, sa proiectam activitati pe copiii nostri, sa-i impingem sa faca anumite lucruri, dar nu avem nicio idee ce vor ei, de fapt. Noi le suntem doar ghizi!"- a continuat rapper-ul.

Cat despre averea pe care acesta o are, JAY-Z a spus: "N-am nicio idee. Nu ma guverneaza ego-ul. Poate vor vorbi de mine precum vorbesc de Bob Marley sau alte legende ale muzicii, dar asta nu tine de mine. Eu sunt mandru ca mi-am depasit conditia si am creat oportunitati si muzica pentru cei care se regasesc in ceea ce sunt eu si care vin din acelasi mediu ca mine."- a incheiat artistul.

Partenerii Nostri