Vedete

Jennifer Lopez traieste cea mai frumoasa poveste de dragoste!

Articol scris de UTV Data publicării:

Relația dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck este înfloritoare, iar cântăreața nu se chinuie deloc sa ascunda treaba asta. În povestea ei de coperta People, Lopez a vorbit despre cum au mers lucrurile între ea și actor și a spus revistei despre relația lor reaprinsă.

„Mă simt atât de norocos, fericit și mândru că sunt alături de ea", a spus bărbatul, in Varsta de 52 de ani. „Este o frumoasă poveste de dragoste că avem o a doua șansă."

De două ori nominalizată la Grammy, a recunoscut că ea și Affleck „au avut puțină frică" înainte să se întâlnească din nou, din cauza presei care a fost foarte curioasa de ce se intampla intre ce doi, când s-au întâlnit inițial in 2002 până în 2004. 

De când s-au impacat, artista a explicat ca relatia lor ascunsa de ochii curiosilor merge de minune si prefera sa isi tina viata privata departe de presa. 

„Amândoi am spus: Uau, suntem atât de fericiți și nu vrem ca nimic din toate acestea să intre în joc din nou", a explicat ea. „Suntem mai în vârstă acum, suntem mai deștepți, avem mai multă experiență, ne aflăm în locuri diferite ale vieții noastre, avem copii acum și trebuie să fim foarte conștienți de aceste lucruri. Suntem atât de protectori pentru că este un moment atât de frumos pentru noi toți."

Vorbind despre o nouă șansă pentru dragostea lor, vedeta Marry Me a explicat, de asemenea, că relația reaprinsă dintre ei este diferită fata de prima data si ca este un lucru foarte rar sa reaprinzi vapaia si sa incepi de la 0. 

Etichete: ben aflleck , jlo

Partenerii Nostri