Vedete

Jenna Ortega si Johnny Depp nu sunt impreuna! Actrita a reactionat: “Va rog sa ne lasati in pace”

Articol scris de UTV Data publicării:

Zvonuri despre o noua idila intre Jenna Ortega si Johnny Depp au circulat in lumea cinematografiei din america, iar acum actorii au raspuns negand categoric acest lucru. Vestea a aparut pe internet atunci cand contul Deuxmoi a aratat ca cei doi au fost vazuti la o intalnire impreuna si, de asemenea, ca au lucrat la filmul Beetlejuice 2 al lui Tim Burton.

Actrita din Wednesday, in varsta de 20 ani, a vrut sa dezminta rapid aceste zvonuri care o leaga de celebrul actor din Piratii din Caraibe in varsta de 60 de ani.

“Este atat de ridicol incat nici macar nu pot sa rad. Nu l-am intalnit si nu am lucrat cu Johnny Depp in viata mea. Va rog sa nu mai raspanditi minciuni si sa ne lasati in pace”, a spus Jenna pe Instagram story.

Mai mult decat atat, dupa aparitia acestor zvonuri, reprezentantii lui Johnny Depp au luat atitudine spunand:

“Domnul Depp nu are nici un fel de relatie personala sau profesionala cu domnisoara Ortega. El nu a intalnit-o niciodata si nici nu a vorbit cu ea. El nu este implicat in niciun proiect cu ea si nici nu intentioneaza sa fie. El este ingrozit de aceste zvonuri nefondate si malitioase care au ca scop sa-i afecteze reputatia si cariera.”

In filmul Beetleuice 2, Ortega o va interpreta pe fiica Lydiei Deetz, celebrul rol jucat de Winona Ryder in filmul original din 1988, in timp ce Ryder si Michael Keaton isi vor relua, de asemenea, rolurile pentru continuarea filmului. Filmul va avea lansarea oficiala in cinematografe pe data de 6 septembrie 2024.

Partenerii Nostri