Los Angeles Premiere Of Amazon MGM Studios' 'This Is Me...Now: A Love Story'
Vedete Foto: ProfiMedia Images

Jennifer Lopez a lansat filmul “This Is Me…Now: A Love Story” alaturi de sotul ei, Ben Affleck

Articol scris de UTV Data publicării:

Jennifer Lopez isi exploreaza experientele legate de dragoste si relatii in noul ei film, care a avut premiera la Hollywood marti seara. Cu aceasta ocazie, vedeta americana a pasit pe covorul rosu alaturi de sotul ei, regizorul si actorul Ben Affleck, conform Agerpres.

Filmul muzical, care coincide cu lansarea noului album al lui Jennifer, intitulat “This Is Me…Now”, aprofundeaza povestea ei de iubire si natura relatiilor, inclusiv cu ea insasi, prin intermediul personajelor din acest film dramatic al carei scenariu a fost scris tot de cantareata.

“A devenit mai important pentru mine sa ma dezvolt ca persoana si ca artist, sa fiu mai vulnerabila si sa fiu mai sincera in privinta lucrurilor”, a declarat Jennifer Lopez intr-un interviu pentru Reuters.

Artista, in varsta de 54 de ani, a fost casatorita de patru ori. S-a logodit prima data cu Ben Affleck in 2002, un eveniment care a inspirat-o sa lanseze albumul “This Is Me… Then”, insa nunta a fost anulata la scurt timp, in anul 2003.

Los Angeles Premiere Of Amazon MGM Studios "This Is Me...Now: A Love Story" - Arrivals

In 2021, Jennifer Lopez si Ben Affleck doi au decis sa-si acorde o a doua sansa 

“Nu stiu cat de confortabil se simte el sa fie muza mea insa nu ar putea fi mai intelegator si mai iubitor si ma incurajeaza sa ma exprim exact asa cum vreau eu, ceea ce mi se pare foarte frumos si generos din partea lui”, a spus Jennifer.

Acest film cu o durata de 65 de minute, regiat de Dave Meyers, contine pe coloana lui sonora unele dintre cele 13 piese de pe cel de-al noulea album de studio al vedetei americane, inclusiv cantecele “Mad In Love” si “Dear Ben Part II”.

Alaturi de Jennifer Lopez, care interpreteaza personajul “artista”, alte roluri din acest film sunt jucate de

Partenerii Nostri