Vedete

Jennifer Lopez a postat prima poza cu Ben Affleck pe Instagram

Articol scris de UTV Data publicării:

JLo si Ben Affleck sunt de nedespartit si par mai indragositi ca niciodata si trebuie sa recunoastem ca parca stralucesc atunci cand sunt impreuna. 

Stiu ca nu va vine sa credeti, dar JLo a implinit recent 52 de ani! Da, da, da... stim ca la cum arata ai pune pariu ca nu are mai mult de 30 de ani, mai ales in bratele lui Affleck, care i-a fost alaturi in ziua aniversarii.

Mai mult, artista a confirmat, din nou, ca este intr-o relatie cu Ben odata cu postarea unui carusel de poze pe contul ei de Instagram, printre care se afla si o poza care ii surprinde pe cei doi indragostiti sarutandu-se pasional pe iahtul pe care  artista si-a serbat ziua de nastere.

 

Ei bine, poza a devenit rapid virala pe social media, atat datorita faptului ca JLo a demonstrat din nou ca are un corp de invidiat, mai ales in costum de baie, dar si ca este foarte implicata in relatia pe care o are cu Ben, motiv  pentru care artista a postat pentru prima oara o poza in care apare alaturi de Affleck, pe contul ei de Instagram.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Partenerii Nostri