Jennifer Lopez introduces Intimissimi’s New Silk Effect Intimates lingerie collection
Vedete Foto:Profimedia Images/Jennifer Lopez

Jennifer Lopez la 54 de ani a pozat in lenjerie intima nude. Artista si-a etalat silueta perfecta

Articol scris de UTV Data publicării:

Jennifer Lopez pozeaza cu indrazneala in lenjerie intima de culoarea pielii in cea mai noua campanie publicitara a brandului “Intimissimi”. Artista este imaginea brandului de mai bine de doi ani, conform Daily Mail.

Fanii au fost impresionati de aceasta sedinta foto provocatoarea, care i-a pus silueta in valoare.

Jennifer Lopez introduces Intimissimi’s New Silk Effect Intimates lingerie collection

Viziunea creatorului Riccardo Ruini si a directorului Jacob Bixenman au fost puse in valoarea de fotograful Norman Jean Roy care a surprins naturaletea lui Jennifer Lopez. Campania promite produse de lenjerie intima sofisticate care vor sa imite pielea.

“Se simte ca matasea, dar este facuta dintr-o tesatura incredibil de durabila care se muleaza pe corp precum o a doua piele”, a spus Jennifer Lopez.

Jennifer Lopez introduces Intimissimi’s New Silk Effect Intimates lingerie collection

Dieta lui Jennifer Lopez

Cantareata munceste din greu pentru a arata ata de bine, dar nu putem spune ca apeleaza la un truc anume. Jennifer Lopez reuseste sa imbine doua elemente esentiale pentru o viata si un corp sanatos, nutritie si sport.

“Fitnessul este o parte importanta a vietii mele. Cred ca exista o corelatie pozitiva intre exercitii fizice si sanatatea mintala”, a spus Jennifer Lopez cu ceva timp in urma.

Iar cand vine vorba de nutritie, actrita evita mancarea procesata si fast food iar cel mai des mananca albusuri de ou, carne de curcan, piept de pui, vita, somon, cartofi dulci, orez brun, nuci, legume fierte sau crute si fructe.

Etichete: jennifer lopez

Partenerii Nostri