Vedete

Jennifer Lopez s-a reintors in bratele lui Ben Affleck! Sunt sanse de impacare?

Articol scris de UTV Data publicării:

Despartirea de Alex Rodriguez a trimis-o pe Jennifer Lopez in bratele fostilor parteneri de viata. Ei bine, desi aceasta are o legatura speciala cu fostul ei sot, Marc Anthony, Jenny trage tot mai mult spre bratele lui Ben Affleck, cel cu care a fost logodita in urma cu 17 ani.

Mai exact, JLo si Ben au fost suprinsi in urma cu o saptamana la casa artistei din Los Angeles, iar, mai nou, se pare ca cei doi au fost din nou vazuti impreuna in Montana. Pam Pammmm! Mai mult, potrivit declaratiei unei surse pentru revista People, Lopez si Affleck au fost surprinsi calatorind impreuna spre statiunea Big Sky, acolo unde actorul are o casa de vacanta.

"Jennifer a petrecut cateva zile cu Ben in afara orasului. Au o legatura puternica. Totul a fost rapid si intens, dar Jennifer este fericita", a declarat sursa pentru People.

Si ca sa fie treaba, treaba... potrivit TMZ, cei doi ar fi reluat legatura in luna Februarie, atunci cand Affleck i-ar fi trimis acesteia o serie de e-mailuri cam siropoase.

Totusi, te intrebi cum a reactionat Alex Rodriguez la aflarea vestii? Well, omul a fost SOCAT, deoarece inca mai spera ca o poate readuce pe JLo in bratele lui. ''El a crezut cu adevarat ca vor reusi sa reia relatia”, a dezvaluit un apropiat al lui Rodriguez pentru E! News.

De asemenea, sursa a mai adaugat: ''A-Rod este socat de faptul ca JLo a continuat sa isi vada de viata. A crezut cu adevarat ca vor reusi sa se reconecteze. El a contactat-o pe JLo incercand sa se intalneasca cu ea, iar ea a fost foarte expeditiva cu el”.

Cat despre JLo, potrivit declaratiei unei surse, se pare ca aceasta ''nu mai este interesata sa reaprinda nimic cu A-Rod. E gata”.

 

Partenerii Nostri