Vedete

Jennifer Lopez si-a gasit alinarea in bratele lui Marc Anthony

Articol scris de UTV Data publicării:

La aproape o luna de la despartirea de fostul ei logodnic, Alex Rodriguez, se pare ca Jennifer Lopez si-a gasit consolarea in bratele fostului ei sot, Marc Anthony.

Nu o spunem noi, ci sursele din anturajul celor doi, care au declarat recent ca in perioada de dupa despartire, J. Lo a avut parte de sprijin din partea fostului sot, Marc Anthony, cu care are doi copii.

''Jennifer este bine. Copiii au vizitat-o si asta o face foarte fericita. Jennifer si Marc au o relatie fantastica. Faptul ca el a fost alaturi de ea in perioada asta a fost extrem de reconfortant pentru ea”, au spus surse din anturajul vedetei.

Cei doi au fost casatoriti timp de opt ani, si, cu toate ca in 2011 au decis sa mearga pe drumuri separate, Jennifer si Marc au ramas prieteni foarte buni, participand amandoi, in egala masura, la cresterea gemenilor.

Mai mult, se pare ca aceasta a trecut cu bine peste momentele grele de dupa despartirea de Rodriguez, iar acum se bucura din plin de iubirea venita din partea familiei. Ba chiar, lucreza intens la noul ei film, ''Shotgun Wedding'', care se filmeaza in Republica Dominica.

 

Partenerii Nostri