Vedete

Jessie J, devastata dupa ce a pierdut sarcina! ''Sunt inca in stare de soc, tristetea este coplesitoare.''

Articol scris de UTV Data publicării:

Veste trista! Jessie J este devastata dupa ce a pierdut sarcina! Artista a pierdut copilul cu fostul iubit, Max Pharm, din cauza unui avort spontan. ''Sunt inca in stare de soc, tristetea este coplesitoare. Dar stiu ca sunt puternica si stiu ca voi fi ok”. :( 

Mai exact, Jessie J si Max Pharm s-au despartit in urma cu ceva timp, dupa o relatie de doar sapte luni. Ei bine, in perioada despartirii, artista a aflat ca este insarcinata si a ales sa aiba singura grija de copil, fara a vorbi public despre asta. Din pacate, insa, in urma cu o zi Jessie s-a deschis fanilor, marturisindu-le ca trece prin momente foarte grele, dupa ce, in urma ecografiei, a aflat ca inima bebelusului nu mai bate. :(

Marturisirea a venit printr-un mesaj extrem de emotionant adaugat in descrierea pozei postate pe Instagram, in care apare tinand in mana un test de sarcina, fiind vizibil devastata.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Ieri dimineata radeam cu o prietena care spunea «serios, dar cum voi trece peste concertul meu in LA maine seara fara sa spun intregului public ca sunt insarcinata».

Pana ieri dupa-amiaza imi era teama sa trec peste concert fara sa stric ceva. Dupa ce am facut a treia ecografie, medicii mi-au spus ca inima bebelusului s-a oprit.
In aceasta dimineata simt ca nu am control asupra emotiilor. Poate o sa regret ca postez asta sau poate nu. De fapt, nici nu stiu. Ceea ce stiu este ca vreau sa cant diseara.

Nu pentru a evita durerea sau procesul, dar pentru ca stiu ca sa cant ma ajuta.

Am avut doua concerte in 2 ani, iar sufletul meu are nevoie de asta. Stiu ca unii oameni ar spune sa anulez, dar acest moment ma ajuta. Am inceput sa cant cand eram tanara pentru bucuria sufletului meu si ca o terapie pentru dragostea de sine. Vreau sa fiu sincera si sa nu ascund ceea ce simt. (…) Ma cunosc si stiu cs as fi vorbit pe scena despre asta. Deci, in loc de un discurs emotionant in lacrimi incercand sa-mi explic energia. Acest lucru ma face sa ma simt mai in siguranta.

Am decis sa am un copil singura. Pentru ca stiu ca este tot ce imi doresc si viata este scurta. Sa raman insarcinata a fost un miracol in sine si o experienta pe care nu o voi uita niciodata si stiu ca o voi avea din nou. Sunt inca in stare de soc, tristetea este coplesitoare. Dar stiu ca sunt puternica si stiu ca voi fi ok”, a scris Jessie J pe Instagram.

Etichete: utv , jessie j , unews

Partenerii Nostri