Vedete

Jin, unul dintre membrii trupei BTS, vorbeste despre noul stil de viata: „Acum, dupa o perioada de ciclism, sunt mult mai sanatos si dorm si mai mult”.

Articol scris de UTV Data publicării:

Succesul vine intotdeauna la pachet atat cu momente de neuitat, dar si cu momente extrem de obositoare care parca te fac sa iti fie dor de zilele in care puteai trece neobservat pe strada si nu numai.

Well, va dati seama la ce nivel a trait Jin, unul dintre membrii trupei BTS, momentele de extenuare si presiune cu care s-a confruntat odata cu boom-ul trupei fenomen din care face parte, simtindu-se extrem de presat de ideea de a nu da gres si de a scoate hit dupa hit.

Acesta este si unul dintre motivele pentru care Jin a vorbit deschis despre presiunea pe care i-a adus-o succesul si despre cum a reusit sa isi imbunataeasca stilul de viata odata cu pandemia.

Asadar, in cadrul unui intrerviu pentru WeVerse Magazine, artistul a adus in discutie succesul care a venit odata cu lansarea versiunii in engleza a piesei fenomen ''Butter'', care s-a pozitionat timp de 8 saptamani pe primul loc in Billboard Hot 100, spunand, insa, ca in prezent simte mult mai putina presiune in ceea ce priveste pozitia unei piese in topuri, deoarece in ultima perioada a reusit sa isi limpezeasca mintea si a lucrat mult mai mult cu el insusi, petrecand mult timp in natura si mai putin timp pe social media.

„Sunt destul de sigur ca ma descurc mai bine decat atunci. Tin o rutina destul de regulata acum, cand ma obisnuiesc cu noua viata, chiar daca uneori programul meu este cam neregulat ”, spune Jin. 

Si ca tot am vorbit despre rutina lui, afla ca ciclismul a contribuit foarte mult la bunastarea lui. „Acum, dupa o perioada de ciclism, sunt mult mai sanatos si dorm si mai mult”.

Well, inca o dovada ca sportul e cel mai bun terapeut, reusind sa te faca sa-ti gestionezi mai emotiile si sa fi mult mai ancorat in prezent.

 

Etichete: andreea din , utv , unews , bts

Partenerii Nostri