bts
Vedete

Joe Biden se declara fanul muzicii K-Pop!

Articol scris de UTV Data publicării:

Ai auzit bineee! Presedintele Americii, Joe Biden, in varsta de 78 de ani, iubeste cultura coreeana si, da, se declara a fiind fanul muzicii K-Pop! Dezvaluirea a venit chiar in cadrul intalnirii oficiale cu presedintele Coreei de Sud, Moon Jae-In, ce a avut loc recent la Casa Alba, acolo unde a tinut sa-si exprime aprecierea pentru cele mai de succes trupe coreene care au cucerit topurile muzicale, precum BTS si Blackpink.

„Oamenii nostri, relatiile interumane si culturale dintre ei, sunt intr-o continua crestere. Fanii muzicii K-Pop sunt universali. Pot spune ca cei care acum zambesc stiu despre ce vorbesc. In orice caz, o sa revin asupra acestui lucru mai tarziu.”

Foaaarte tare! <3 Si ca tot am adus in discutie trupa BTS, afla ca odata cu lansarea piesei ''Butter'', care dispune si de un videoclip, baietii si-au depasit din nou recordul pentru cel mai vizualizat videoclip de pe YouTube, reusind sa atinga in doar 24 de ore, 113 milioane de vizualizari.

Well, daca n-ai ascultat inca piesa, stii ce ai de facut! Press Play & Enjoy!

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Partenerii Nostri