Vedete

Johnny Depp doneaza banii castigati din procesul impotriva fostei sotii in scopuri caritabile

Articol scris de UTV Data publicării:

Dupa cum bine stim, Johnny Depp si Amber Heard, s-au luptat anul trecut intr-un proces foarte mediatizat, poate chiar unul dintre cele mai mediatizate procese din lumea mondena. Actorul a dat-o in judecata pentru defaimare, acesta a cerut 50 de milioane de dolari din cauza unui articol publicat de Washington Post in 2018, in care Amber s-a descris drept "o persoana publica care reprezinta violenta domestica".

Dupa sase saptamani de dezbateri, juratii au ajuns la concluzia ca fostii soti s-au defaimat reciproc. Amber Heard a fost obligat sa-i plateasca daune in valoare de 10,35 de milioane de dolari lui Johnny Depp, iar Johnny la randul lui sa-i plateasca fostei sotii 2 milioane de dolari.

Actrita a contestat aceasta hotarare, dar la scurt timp dupa, in decembrie, a renuntat la aceasta contestare judecatoreasca, dezvaluind ca a ajuns la o intelegere cu celebrul actor din "Piratii din Caraibe", reducand suma la un milion de dolari.

Johnny Depp a decis sa doneze milionul de dolari primit in urma disputei legale cu Amber Heard in scopuri caritabile. Conform 'The Hollywood Reporter', actorul doneaza banii catre cinci organizatii, pana la 200.000 de dolari fiecare, acestea sunt 'Make-A-Film Foundation', 'The Painted Turtle', 'Red Feather', 'Tetiaroa Society' si 'Amazon Fund Alliance', asociatii care ajuta populatiile indigene si copiii bolnavi din America si Amazon.

Etichete: johnny depp

Partenerii Nostri