Depp
Vedete

Johnny Depp s-a lasat de baut datorita lui Elton John! Vezi ce a declarat actorul!

Articol scris de UTV Data publicării:
 Ca si in muuuuulte alte cazuri, Elton John a fost cel care a adus schimabrea si in viata lui Johnny Deep, ajutandu-l pe acesta sa renunte la alcool. Nu o spunem noi, ci chiar Deep, care a vorbit recent despre modul in care Elton l-a scapat de viciul alcoolului, care-i dadea batai de cap in momentele in care relatia sa cu Vanessa Paradis se indrepta spre final, aducandu-i acestuia multa tristete.
 
Potrivit dezvaluirilor facute, despartirea de Vanessa a fost una extrem de grea, impingandu-l pe acesta in capcana viciilor.
 
„Aș spune că spre sfârșitul relației mele cu domnișoara Paradis, mama copiilor mei, a fost o perioadă extrem de dureroasă - să te desparți de cineva cu care ai fost timp de 14 ani și cu care ai doi copii... Încercam să mă amorțesc pe cât posibil... Nu-mi plăcea că o făceam tristă și nu suportam că-mi treceam și copiii prin asta.”, a declarat Depp in timpul procesului intentat de actor, prin care publicatia The Sun este acuzata de calomnie, din cauza unui articol din 2018.
 
Mai exact, Depp il acuza pe editorul executiv The Sun, Dan Wootton, de calomnie in urma publicarii unui articol in 2018 in care il descrie pe Depp ca fiind ''agresor al sotiei''. 
 
Ei bine, tot in instanta, actorul i-a pus la dispozitie judecatorului un mail din 2012 prin care ii multumea lui Elton pentru ajutorul oferit.
 
„Dragul meu Elton, 100 de f**king zile de claritate pentru un ratat bătrân ca mine. Nimeni n-ar fi crezut că acest lucru e posibil, în afară de câteva persoane, în afară de tine în primul și cel mai important rând... Dacă n-ai fi fost tu, m-ar fi înghițit monstrul.”, i-a scris Depp lui Elton John.
 
Cat despre fosta sa sotie, Amber Heard, se pare ca Johnny Depp era atat de gelos incat i-ar fi interzis acesteia sa joace scene de nuditate, ba chiar mai mult, i-ar fi interzis acesteia sa mai poarte tinute sexy pe covorul rosu. Motivul? Depp si-a dorit ca fosta sa sotie sa nu fie privita ca un obiect sexual, dorind sa aiba grija de imaginea acesteia.
 
Revenind la Elton....doar noua ni se pare, sau Elton John este un guru al vedetelor care se confrunta cu diferite vicii? 
 
 
 
 
Etichete: utv , elton john , johnny deep

Partenerii Nostri