justin-bieber-in-lacrimi
Vedete Foto: Instagram/Justin Bieber

Justin Bieber a postat o poza in care plange pe Instagram. Vezi care a fost reactia lui Hailey Bieber

Articol scris de UTV Data publicării:

Artistul a reusit sa-si ingrijoreze fanii cu o postare pe Instagram care continea fotografii cu artistul, fara nicio descriere.

Justin Bieber, in varsta de 27 de ani, are barba in aceste poze, iar intr-una din ele are lacrimi care ii curc pe obraz. 

Fanii s-au grabit sa-l intrebe ce e cu el, mai ales ca la inceputul lunii au circulat zvonuri de divort in familia Bieber.

Hailey Bieber a comentat si ea in dreptul acestor fotografii: "Ce plangacios dragut".

Ipostazele din photo dump sunt diverse, artistul aparand si zambitor si relaxat, iar mesajul ar putea fi unul simplu: sunt om, plang cand simt sa fac asta.

Probleme in paradis?

La inceputul lunii martie, tatal lui Hailey Bieber a starnit numeroase zvonuri privind problemele in casnicia faimosului cuplu. Barbatul le-a cerut fanilor sa se roage pentru Hailey si pentru sotul ei, Justin Bieber, intarind astfel zvonurile din mediul online.

Mai exact, el a postat pe Instagram un video in care Justin canta, in dreptul caruia a pus o descriere care a lansat o multime de intrebari. "Crestini, va rog ca atunci cand va ganditi la Justin si Hailey, sa va luati un moment pentru a face o mica rugaciune pentru ei, pentru a avea intelepciune, protectie si a fi mai apropiati de Dumnezeu".

La scurt timp, insa, Hailey a postat un mesaj pe contul sau de Instagram in care a spus: "Trebuie sa stiti ca povestile si „articolele oarbe” constante pe care le vad pe TikTok sunt 100% gresite. Vin din tara iluziilor. Stiu ca poate fi distractiv pentru unii sa arunce cu aceste povesti, dar va garantez ca sunt false. Imi pare rau ca le stric".

Partenerii Nostri