justin-bieber-in-lacrimi
Vedete Foto: Instagram/Justin Bieber

Justin Bieber a postat o poza in care plange pe Instagram. Vezi care a fost reactia lui Hailey Bieber

Articol scris de UTV Data publicării:

Artistul a reusit sa-si ingrijoreze fanii cu o postare pe Instagram care continea fotografii cu artistul, fara nicio descriere.

Justin Bieber, in varsta de 27 de ani, are barba in aceste poze, iar intr-una din ele are lacrimi care ii curc pe obraz. 

Fanii s-au grabit sa-l intrebe ce e cu el, mai ales ca la inceputul lunii au circulat zvonuri de divort in familia Bieber.

Hailey Bieber a comentat si ea in dreptul acestor fotografii: "Ce plangacios dragut".

Ipostazele din photo dump sunt diverse, artistul aparand si zambitor si relaxat, iar mesajul ar putea fi unul simplu: sunt om, plang cand simt sa fac asta.

Probleme in paradis?

La inceputul lunii martie, tatal lui Hailey Bieber a starnit numeroase zvonuri privind problemele in casnicia faimosului cuplu. Barbatul le-a cerut fanilor sa se roage pentru Hailey si pentru sotul ei, Justin Bieber, intarind astfel zvonurile din mediul online.

Mai exact, el a postat pe Instagram un video in care Justin canta, in dreptul caruia a pus o descriere care a lansat o multime de intrebari. "Crestini, va rog ca atunci cand va ganditi la Justin si Hailey, sa va luati un moment pentru a face o mica rugaciune pentru ei, pentru a avea intelepciune, protectie si a fi mai apropiati de Dumnezeu".

La scurt timp, insa, Hailey a postat un mesaj pe contul sau de Instagram in care a spus: "Trebuie sa stiti ca povestile si „articolele oarbe” constante pe care le vad pe TikTok sunt 100% gresite. Vin din tara iluziilor. Stiu ca poate fi distractiv pentru unii sa arunce cu aceste povesti, dar va garantez ca sunt false. Imi pare rau ca le stric".

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Partenerii Nostri