Justin-Bieber-press-photo-cr-SB-Projects-2017-billboard-1548.jpg
Vedete

Justin Bieber a rabufnit! Vezi ce a spus despre Selena Gomez!

Articol scris de mihai.gheorghe Data publicării:

Justin Bieber a raspuns zvonurilor potrivit carora acesta s-ar fi casatorit cu sotia sa Hailey Baldwin doar ca sa se intoarca la Selena Gomez. Ahhh... stati asa! S-a casatorit cu Baldwin doar ca sa se intoarca la Selena? Whaaaaat?

''De ce mi-as dedica intreaga viata unei persoane doar ca sa ma intorc la fosta?'', a spus Justin.

Desi niciodata nu a aratat ca ia in considerare comentariile negative despre viata lui amoroasa, se pare ca de aceasta data, Justin nu s-a mai putut abtine si le-a inchis gura celor care au comentat despre relatia lui.

Mai exact, la inceputul saptamanii cantaretul a facut o postare pe Snapchat cu sotia sa, Hailey Bieber, care statea in pat, cu textul ''Hi lover''. La scurt timp de la postare, un internaut i-a comentat: ''Nu esti intragostit de Hailey! Te-ai casatorit cu ea doar ca sa te intorci la Selena Gomez. Plus ca Hailey se culca cu barbati precum Shawn Mendes doar pentru faima si este rasista!''.

Iar acum va intrebati care a fost reactia lui Bieber, nu-i asa? Ei bine, cantaretul a rabufnit si i-a raspuns: ''Esti imatur. Este absurd ca ai un cont facut special pentru te lua de sotia mea si implicit de mine.'', i-a raspuns acesta. ''De ce mi-as dedica intreaga viata unei persoane doar pentru a ma intoarce la fosta''?, a continuat acesta.

Si discutiile nu se oprsc aici! Justin a atins, in cele din urma, celebrul subiect ''Selena Gomez'', spunand ca inca mai are iubire pentru prima lui dragoste, dar, in acelasi timp, este indragostit de sotia sa, Hailey.

''Am iubit-o si o iubesc pe Selena. Ea va ocupa intotdeauna un loc in inima mea, dar sunt indragostit de sotia mea si este, fara indoiala, cel mai bun lucru care mi s-a intamplat vreodata'', a spus Justin.

Well, intr-un fel ne bucuram ca Justin a luat in considerare acel comentariu. Pana la urma am mai aflat si noi ce loc mai ocupa Selena in sufletul lui.

Partenerii Nostri