Vedete

Justin Bieber: ''Am lasat nesiguranta si frustrarile sa-mi dicteze alegerile''

Articol scris de UTV Data publicării:

Justin Bieber stikes again cu un nou moment de sinceritate si a simtit sa le vorbeasca fanilor sai despre nesiguranta si frustrarile cu care el s-a confruntat de-a lungul timpului.


Hitmaker-ul de 26 de ani a cunoscut faima si a devenit un icon la doar 13 ani, spargand topurile cu cele mai fresh aparitii din industria muzicala. Pretty cool, insa artistul a recunoscut ca n-a fost usor sa-si pastreze valorile si educatia modesta cu care a fost crescut.


"Eu provin dintr-un oras mic din Stratford Ontario Canada. Nu am avut lucruri materiale si niciodata nu m-au motivat banii sau faina, am iubit muzica si atat, dar cu cat cresteam si deveneam adolescent, am lasat nesiguranta si frustrarile sa-mi dicteze alegerile. Valorile mele au inceput sa se schimbe. Am lasat ego-ul si puterea sa puna stapanire pe mine si relatiile mele au avut de suferit din cauza asta", a declarat vedeta.


Stim cu totii perioada adolescentina turbulenta a lui Justin, in care a intampinat o serie de incidente precum momentul in care a fost arestat pentru presupusa conducere sub influenta alcoolului.


Cantaretul a adaugat ca a isi doreste sa construiasca "relatii sanatoase" si ca in acest moment isi doreste sa " sa fie motivat de adevar si dragoste". "Vreau sa fiu constient de punctele mele slabe si sa invat din ele. Imi doresc sa urmez planul pe care Dumnezeu il are pentru mine si sa renunt la dorintele mele egoiste, pentru a putea fi un sot bun si un viitor tata dedicat. ".


Ce putem sa mai spunem decat BRAVOOOO, JUSTIN!!!! Keep spreading the good vibes! :D

Partenerii Nostri