102.7 KIIS FM's Jingle Ball - Show
Vedete LOS ANGELES, CA - DECEMBER 02: (EDITORS NOTE: Image has been converted to black and white.) Singer Justin Bieber performs onstage during 102.7 KIIS FM's Jingle Ball 2016 presented by Capital One at Staples Center on December 2, 2016 in Los Angeles, California. (Photo by Kevin Winter/Getty Images for iHeartMedia)

Justin Bieber este mai sincer ca niciodata: "Sunt doar un om normal si plang."

Articol scris de UTV Data publicării:

Banuiesc ca va amintiti cu totii vara lui 2018, cand Bieber a fost cap de afis in online dupa ce paparazzi l-au surprins pe acesta plangand, pe strazile din New York. La vremea aceea, fanii speculau ca relatie dintre el si Hailey Baldwin ar fi scartait, ea fiind vazuta plangand la cateva zile dupa aparitia stirii. Totusi, care sa fie adevaratul motiv al celor intamplate?

Ei, bine, iata ca artistul a decis sa faca lumina in noul sau documentar "Justin Bieber:Seasons".

"Sunt doar un om normal si plang." a decalarat artistul pentru Monday. "Cand intru pe social media si vad ca oamenii se intreaba de ce sunt suparat? Ma simt ca si cum n-as avea voie s-o fac. Parca nu-mi dau voie sa fiu... om, sa fiu ranit. Sunt atatia oameni care au probleme in cuplu sau cu familia si cedeaza, doar ca nu exista camere acolo. Simt lucruri si asta e ok", a continuat Bieber.

Si cum Justin nu se ascunde in social media, in noul sau documentar vorbeste despre tools-urile care l-au ajutat sa fie chill. Bai, noi chiar apreciem sinceritatea lui. :)

AHAA! Si baietii plang cateodata, nu-i asa?!

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Partenerii Nostri