Vedete

Justin Bieber: ''(...) as aprecia foarte tare daca ati putea sa plecati''.

Articol scris de UTV Data publicării:

Justin Bieber si-a rugat, din nou, fanii sa-i respecte intimitatea, asta dupa ce artistul i-a gasit pe cativa dintre ei adunati in fata locuintei artistului din New York.

Mai exact, intr-un video postat pe TikTok, artistul este surprins in timp ce coboara dintr-o masina,  moment in care este intampinat de un grup de fani extrem de entuziasmati de aparitia acestuia si, in acelasi timp, nerabdadori si dornici sa faca poze cu acesta.

Ei bine, in acel moment Justin s-a oprit si i-a rugat politicos sa-i respecte intimitatea, tinand cont ca acestia se aflau in fata locuintei sale.

Iata reactia lui Justin: „Va aud, va aud. Dar asta este casa mea. Știți ce zic? Aici locuiesc eu. Și nu apreciez faptul ca sunteti aici. Stiti cand veniti seara acasa si vreti sa va relaxati? Asta este spațiul meu sa fac asta. Asa ca as aprecia foarte tare daca ati putea sa plecati''.

Asa cum spuneam mai sus, nu e prima data cand artistul isi roaga fanii sa nu-i invadeze spatiul personal, deoarece, daca ne amintim bine, in toamna anului trecut, acesta le-a explicat ce inseamna initimatea si le-a atras atentia asupra acestui lucru prin intermediul Instagramului.

„Cum va convingeti ca este complet lipsit de respect si inoportun sa ma asteptati in fata casei, sa ma urmariti, sa va uitati la mine si sa faceti fotografii în timp ce intru in apartamentul meu? Aici nu este un hotel, este casa mea'', a spus Justin Bieber.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Partenerii Nostri